subota, 3. prosinca 2016.

Tapeciranje krova auta split

Tapeciranje krova auta split Split (ispod pumpe na Baćama) - 144,00kn 3. Spremljeno u privremenu memorijuSlično14. Meni radija auto i super je obavija posal, idem opet kod njega uskoro.

Tapeciranje krova auta split
Za razliku od automobila,žena vrijedi više ako je malo udarena. Diljem Hrvatske, posebno po Splitu, većina klubova i kafića. Kakav je izbor robe za tapeciranje krova od auta? Tkanine za tapeciranje (presvlačenje) interijera automobila - Pretražujte imenik proizvođača, pružatelja usluga.
Tapeciranje krova auta split
Dolazite u dogovoreno vreme da izvadim iz auta krovni tapacir.


Za sve ostale marke i tipove automobila je sli? USLUGA TAPECIRANJA I PRERADE MOTO SJEDALA -više vrsta boja. Kao i za krovove,montažu i demontažu sjedala iz auta ne radim,potrebna mi je samo. Da napomenemo,dostupna usluga tapeciranja krovova i bočnih oplata ALI pod. Trebam pretapecirati plafon (nebo), ali ovdje u Splitu mogu dobiti samo. Auto sjedala, krova i stranica te tapeciranje volana, naslona i ručice mjenjača. Auto presvlake ili navlake izrađujemo po originalnim.


Odljepljen mi je tapecirung krova na 146-ici, znači objesila se ona tkanina.

Tapeciranje krova auta split
No, novi su auti uvijek skupi, posebno oni sa sklopivim krovom. Materijali: koža, skaj, alkantar i dr. U dogovoru sa našim tapetarima, prilikom tapeciranja auto sjedala orginal tapecirunzi ostaju. Tapeciranje sjedala vozila u kožu, alkantaru, eko kožu, štof. Za Vas tapeciramo unutrašnjost automobila, plovila, autobusa, teretnih vozila, viličara. Zovemo se AUTO TAPETARIJA KLAPŠEC i radimo u sklopu poduzeća.


Autotapetarija Vitrum se bavi tapeciranjem svih vrsta auto sjedala.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.