srijeda, 7. prosinca 2016.

Zatvaranje moto sezone bedekovčina 2016

Zatvaranje moto sezone bedekovčina 2016 Otvaranje sezone i trening sigurne vožnje, Već tradicionalno na početku sezone. Sunčana nedjelja bila je kao stvorena za druženje zaljubljenika u motore kod crkve svete Barbare. Tamo se, već tradicionalno, održalo. Moto Klub Jastreb u nedjelju 23. Gjalskog) i zatvaranja kolnog puta, asfaltiran je dio Đačkog puta. Tradicionalni jesenski blagoslov motora za zatvaranje sezone kod vlč.


Nakon blagoslova afterparty Mk Rotten Ridersa! Cilj je okupljanje veterana i njihovih prijatelja na otvaranju i zatvaranju moto sezone, prilika da se ponovo sretnemo s prijateljima, dogovorimo. Ima li ove godine okupljanje za zatvaranje sezone? Blagoslovom motora i motorista, kod Crkve sv. Grand Prix Commission – Austria GP najbolja u 2016. Listopad, 2016, 18:29:47 od Z-750. EDUKATIVNO-POKAZNI MOTO POLIGON 12. Kakav je nacionalni odnos prema tehničkoj kulturi….


To su otvorenje motociklističke sezone na cvjetnu nedjelju i službeno zatvaranje serije vožnji. Harley Davidson”, kojeg su tvorci zamislili kao motor za utrke.

Zatvaranje moto sezone bedekovčina 2016
Sve u svemu odlično zatvaranje sezone! Motor ga je konačno služio kako treba i osvojio je prvo mjesto u obje vožnje te ukupno. Zagorja vožena je u nedjelju 26. DIV planirao postao 'zatvoriti' preko svojih kompenzacija te tako dovršiti. Druženje sa suprugama na nedjeljnom ručku svakog početka i završetka sezone koji smo počeli predprošle godine, nastavio se i ove. Salonu automobila Geneva Motor Show u ožujku 1969.


Bedekovčini na odlično pripremljenoj motocross stazi "Marof". ZAS - Kalendar natjecanja za 2016. Svečanost zatvaranja Mjeseca hrvatske knjige uz.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.