srijeda, 11. siječnja 2017.

Magnetni motor shema

Magnetni motor shema YouTube emisija Scientific tuesday u novoj epizodi prikazala je kako napraviti jednostavni homopolarni motor koji zbog specifičnosti magneta. Kod korišćenja permanentnih magneta, motor bi trebao biti privlačan, tj treba postaviti. Koliko vidim shemu caka je ista kao kod OTO motora.

Magnetni motor shema
Magnetni motor (besplatna energija). Malte-ne energija iz džabane iliti Perpetuum Mobile 1. Pronasao sam lika kojemu auto radi na tom principu, jest da ne ide brzo ali radi na magnetni motor. Zanima me da li je itko pokusao sa foruma.
Magnetni motor shema
Društvo › Alternativa › Na rubu znanostiSpremljeno u privremenu memorijuSlično24.


Kako je uspio dobiti patent za takav motor? Alternativni ( besplatni ) izvori energije - Motor - generator 50 - 350 KS Kako sve više ljudi na svijetu. Kod korištenja permanentnih magneta, motor bi trebao biti privlačan, tj. Evo i jedne varijante sheme za spajanje:. NIB magneta za experimentiranje uz pokoji savjet. Uopće nisam mislio da bi to bio motor za pogon vozila jer nemožeš regulirati. Bilo ih je koji su napravili magnetni motor u praksi pa se neugodno. Za smer i vektor magnetne indukcije služi magnetna igla.


Magnetni motor shema
Elektro-magnetni hibridni motor proizveden u Japanu, autonomija kretanja 180km sa jednim punjenjem. Akumulirana magnetna energija para permanentnih magneta rotora. Nadomjesna shema trofaznog asinkronog motora za stacionarno stanje. Sinkroni motor s permanentnim magnetima (SMPM). Model sinkronog motora s permanentnim magnetima u dq koordinatnom sustavu. Na narednim stranicama prikazane su sheme elektromotornog pogona.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.