petak, 6. siječnja 2017.

Posao u norveskoj na naftnim platformama

Posao u norveskoj na naftnim platformama Primatelj njemačke mirovine poslove u vezi s mirovinama u pravilu rješava izravno s nositeljem mirovinskog osiguranja u Njemačkoj. Odjava prebivališta podnosi se prije iseljenja. E pa onda u to drugo upišem svoju adresu u Njemačkoj i nek si onda misle!

Posao u norveskoj na naftnim platformama
Zdravstveno osiguranje povratnika u RH2 tra 2013Prebivalište u inozemstvu ili prebivalište u RH? Odjava Obrta u Njemačkoj je jednako jednostavna kao i otvaranje. U najboljem slučaju, ako niste bili još prijavljeni u nikakvim komorama, ni u. Odjava Hrvatskog prikljucka iz Njemacke zbog selidbe i bolesti. NE odjavu, nego prijavu da zivite u Njemackoj. Prebivalište moraju odjaviti prije iseljenja, a ako su to propustile učiniti odjavu mogu zatražiti i putem nadležno diplomatske misije-konzularnog ureda Republike.


Potvrdu o adresi stanovanja u Njemačkoj (Meldebestätigung). Da li ste nekada razmisljali da radite ovaj posao. Na naftnim platformama postoje stotine razlicitih pozicija. Svi pomocni poslovi u kuhinji kao što su pranje sudova, cišcenje itd. Kod nas se govori uglavnom o radu na norveškim naftnim platformama medutim tih platformi. Jedno vreme sam razmisljao o naftnim platformama.


Apropo brodova: moja dobra prijateljica radi na brodu i posao je dobila preko sestre. Znam da ostatak sveta donekle zavidi nama u Norveškoj na standardu. Kristofer Sandberg, jedan od ljudi koji su izgubili posao u radu sa naftom. A ovo ti je link sa najveceg oglasivaca u Norveskoj za poslove i ovo je iz. Na današnjoj grafici možete saznati gde su lokacije na kojima je u okeane. Jer dobiti posao na naftnim platformama nije jednostavno, a sam. Austrijskoj naftnoj kompaniji OMV više nisu prioritet poslovi s benzinskim. U prvom redu traže se Austrijanci, ali pošto nedostaje dovoljan broj.


Na koji nacin je moguce da se aplicira ili konkurise za rad na naftnoj platformi? On je radnik na naftnoj platformi kompanije Halliburton u Norveškoj koja. Pošto sam u Halo Oglasima još odavno viđao, i još uvek viđam, oglase za. Posao na naftnoj platformi nije "trbuhom za kruhom", kao kad bi otisao u.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.