četvrtak, 12. siječnja 2017.

Salaš goldschmidt vukovar

Salaš goldschmidt vukovar Nadomak središta grada Vukovara, u samom srcu Srijema, na obroncima Fruške gore. Vupik, dioničko društvo sa sjedištem u Vukovaru, poljoprivrednom proizvodnjom bavi se više od 50 godina. Oduševljen je smještajem na Acinom salašu i drži kako bi se odmor u prirodi uz.

Salaš goldschmidt vukovar
Baroknu jezgru Vukovara je obišao u pratnji vodiča, prošetao je. Mitnice, posljednjeg bastiona obrane Vukovara. Vrijeme Adventa je pak posebno dirljivo u Vukovaru, a čarolija prosinca uz kuhano. Vukovar je 87 dana bio pod neprijateljskom opsadom, a dnevno je između.


Salaš goldschmidt vukovar
Dvorac Eltz, u kojem je, inače, smješten Gradski muzej Vukovar. Eko-etno turizma u Vukovarsko-srijemskoj županiji. Instituta društvenih znanosti Ivo Pilar; Vukovar, 25. VINARIJE I KUŠAONICE U VUKOVARU „Vupik“ d. Vukovar-Srijem County G O L D OF CROATIA SRIJEM AND SLAVONIA. AND TASTING ROOMS IN VUKOVAR „Vupik“ d. Goldschmidt, nekadašnji salaš odnosno kuća. Posjet Vukovarsko-srijemskoj županiji izvanredna je prilika da se upoznate s. VUKOVAR - To ne treba obeshrabriti naše vinogradare jer kroz druge.


Salaš goldschmidt vukovar
Cibalae (Vinkovci), Mursa (Osijek), Marsonija (Slavonski Brod), Vukovar kao memorijalni kompleks i. Posjet je započet obilaskom bolnice u Vukovaru uz stručne vodiče koji su. Zlatko Salaj, predsjednica Vlade,kukuriku koalicija,Stjepan. Prije 8 sati - Na festivalu su svoje nove pjesme izveli tamburaški sastavi Garavi, Salaš, Allegro, Slavonci, Tamburaši za dušu, Garavuše, Čokanj, Šokci. Tamburaški sastav Allegro iz Vukovara na Šokačkim pismama Foto:. Konzum otvorio novo dječje igralište u Vukovaru.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.