petak, 6. siječnja 2017.

Ugradnja kliznih vrata

Ugradnja kliznih vrata Uputa za montiranje COSMO i SMART sistema za klizna vrata iz Forest-ove ponude. Isplanirali ste da odvojite dve prostorije zidom od gips karton ploča i kliznim vratima. Klizna vrata ste kupili ili napravili i sada je potrebno da ih postavite na.

Ugradnja kliznih vrata
Ugradnja kliznih unutarnja vrata nisu takoSustav kao što je on sam obično. Maksimalna pouzdanost i visoka kvaliteta gradnje u cijelosti ovisi o. Kod kliznih vrata možete birati između 3 različita mehanizma: s vodilicom, s mehanizmom ugradnje u zid sa knauf kutijom te kombinacija vodilice i štoka. Nemate mogučnost ugraditi klasična krilna vrata jer zauzimaju puno nepotrebnog prostora?
Ugradnja kliznih vrata
Takve strukture ne skrivaju prostor, osim toga, oni izgledaju vrlo originalna i neobična. POZITIVNE STRANE UGRADBE KAZETA ZA KLIZNA VRATA :. U KOMPLETU JE ISPORUČEN KOMPLETAN OKOV ( kotači i vodilica ); LAKA UGRADNJA.


Klizne stijene, klizna vrata, posmična vrata omogućavaju nam neka. To bi da zatvorim sa kliznim vratima koja na sebi imaju ogledalo. Kako bih ustedio u prostoru razmisljam o ugradnji kliznih vrata na maloj sobi u knauf zid jer sam citao na knauf. Knauf sistem kliznih vrata se ugrađuje u standardne debljine zidova sa podkonstrukcijom od 75 i 100 mm, što podrazumeva minimalnu debljinu zida od 100 mm. Vrlo praktično rješenje su ugradbeni ormari s kliznim vratima od poda do stropa.

Ugradnja kliznih vrata
Praktična klizna vrata koja se otvaraju ispred zida. Klikom na šifru otvorit Ćete skicu jednog krila kliznih vrata. Unico iz Eclisse-a, kazeta za jednokrilna klizna vrata s nestajanjem, najčešće je.


Verzija s dvokrilnim vratima omogućuju ugradnju do 20 električnih razvodnika. Podne vodilice za klizna vrata -montaža na ravnu podlogu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.