četvrtak, 9. veljače 2017.

Ina ležajevi katalog

Ina ležajevi katalog INA brend, deo Schaeffler grupacije, bavi se proizvodnjom i razvojem kotrljajućih ležaja i linearnih sistema. U svom proizvodnom asortimanu imaju: igličaste. INA se bazira na superiornom kvalitetu i inovativnoj tehnologiji koju su još osnivači.

Ina ležajevi katalog
Već 1955-e izašao je i prvi katalog ležajeva, a samo godinu dana kasnije. FAG-INA Ležaji - Lageri - Ležajevi - Srbija. FAG i INA ležajevi (Schaeffler Group). OVLAŠTENI ZASTUPNIK I DISTRIBUTER SCHAEFFLER GRUPPE - INA - FAG - INDUSTRIE, distributer TATRA kamiona.


Ina ležajevi katalog
Rotacijski kotrljacioni ležajevi. Koncern FAG je organizovan po divizijama. Upravljanje pojedinačnim područjima u koncernu, nezavisno od njihove pravne povezanosti sa. Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. Mi smo profesionalni kao kredibilan dilera i distributera raznih ležišta. Trebalo bi da ste zainteresovani za ovaj ina ležajevi, molim te, budi slobodna da je katalog. IVKO I SINOVI je firma koja se bavi proizvodnjom i prodajom kotrljajućih ležajeva. Buričasti ležajevi su najzastupljeniji u našem programu, počev od ležajeva od.


Raspolažemo uglavnom ležajevima najjačeg svetskog proizvođača – INA. INA je deo Schaeffler grupe, koji je specijalizovan za igličaste ležajeve. Pored njih u paleti proizvoda se nalaze i mehatronički sistemi. KUĆIŠTE INA GG GLCTE 06 ELIPSA SA RUPOM ZA MAZALICU H1 M10X1. Timken kompanija je vodeći svetski proizvodjač visoko-projektovanih ležajeva, aluminijumskih čelika i srodnih komponenti i sklopova. VIG LAGER je ovlašteni distributer i uvoznik brendova Schaeffler grupe (INA, FAG) i ležajeva KOYO, JTEKT, Japan za teritoriju Bosne i Hercegovine.


Popis proizvoda po proizvođaču INA ležajevi.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.