petak, 10. veljače 2017.

Ispitivanje trofaznog motora

Ispitivanje trofaznog motora Ispitivanje UNIMER-om (multimetrom) se svodi na: 1. Zelim da naucim kako se ospituju motori tj namotaji tih motora. Znam da se o radi otpornoscu ali jedno me. Kako da zaštitim trofazni motor - Elitesecurity19 objava24 ožu 2013oznacavanje namotaja trofaznog motora i. Spajanje trofaznog motora","rh":"elteh. Trofazni motor na jednofaznoj mreži","rh":"elteh. Prijavi drugu slikuPrijavite uvredljivu sliku.

Ispitivanje trofaznog motora
Pokretanje motora direktnim spajanjem na električnu mrežu. Provedite ispitivanje trofaznog asinkronog motora u beznaponskom stanju.


Molim za pomoc ,kako ispitati sa unimetrom , ispravnost trofaznog motora ,zelim kupiti sa odpada trofazni motor ali moram biti siguran da ce. Beznaponsko ispitivanje i pokus praznog hoda jednofaznog. Provedi ispitivanje trofaznog asinkronog motora u beznaponskom stanju. Asinhrona mašina se u primeni najčešće susreće kao motor, i to trofazni. Tipični je predstavnik električne mašine male. Predhodno treba izvuci konektor, da nebi doslo da pucanja konektora ili izvlacenja ica, kada motor bude slobodno pao na zemlju. Možda ga odnetu u servis za viklovanje motora da se proveri njegova ispravnost u prisustvu prodavca.

Ispitivanje trofaznog motora
Digitalni motor tester omogućuje brzu i jednostavnu detekciju grešaka u električnim.


Jednofazni motor, s trajno spojenim kondenzatorom. Meni to izgleda kao trofazni motor spojen na jednofaznu mrežu. ISPITIVANJE MOTORA S FREKVENCIJSKIM PRETVARAČEM. Namoti statora, a kod kolutnih motora i rotora, su prema izvedbi trofazni izmjenični namoti.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.