srijeda, 8. veljače 2017.

Odzračivanje kočnica golf 4

Odzračivanje kočnica golf 4 Odzračivanje i propadanje kočnice na Golf MKIV 1. Kako se ozracavaju kocnice koje imaju ABS? Spremljeno u privremenu memorijuSlično23.

Odzračivanje kočnica golf 4
Odgovori #4 : 23 Kolovoz, 2012, 21:11:43 ». Da ide posebno ulje ako je auto sa ESP-om, mislim da dot 4 od ate-a nosi. Učitao korisnik mihajlo mihajlovicKAKO SI ISPUSTA VAZDUH NA KOCNICE. Ošta; Moj Skuter: Golf IV TDI,Passat T; MojSetup: 1898 x 2 ccm.
Odzračivanje kočnica golf 4
Pa kapalo je sve dok nije doslo novo ulje u cijeli sistem i krenulo van na celjust i tako na sve 4 celjusti. Kočnice, kočione pločice za Jeep Cherokee 1990-2001, Jeep Grand Cherokee.


Prodajem zadnje kočione čeljusti za golf 4, paše na audi a3 i škodu octaviu 1. Vlasnici motorcikala me pitaju kako da promene ulje u kocnicama ,a da pri. Naime ozracivanje kocnice moguce je odraditi i na sledeci nacin. UKA ulja, malo odšrafiš šraf za odzračivanje i pumpaš-ak imaš. Zračnosti im se danas kreću oko 4 mm, pa je njihovo tolerancijsko. Location:Hrvatski Leskovac; Vozilo:Seat Ibiza FR, VW Golf MK1. Volkswagen Bora (11), Caddy II (9K).


Odzračivanje kočnica golf 4
M-144) Alat za promjenu zadnjih selen blokova - Golf 4 (koristi se uz art. 100). U slučaju kočnica koje obrađujemo u ovom tekstu (Avid Juicy Five ) su. Sada namještate ručicu tako da je otvor za dosipanje ulja u ručicu. Podesiti ručnu i odzračiti cilindre. TDI, 90 KS, kad sam mijenja ulje umjesto ulje za dizel.


PITANJE: automobil golf 4 sdi 98 godiste. Forum - Automobili i motori - Blokada kočnice? Ali nemoj zaboravit ODZRACITI sistem! Naime valjano koci tek kada drugi put pritisnem kocnicu. Ispustio sam vazduh iz sva 4 cilindra, malo je bilo bolje ali nakon kratkog vremena ista prica. Ako je neko crevo puklo i ulje istice vrlo brzo bi potpuno ostao bez kocnica. To je ozracivanje ili ispustanje vazduha iz sistema. Jednostavno odzračivanje kočnica i kvačila bez pomoći druge osobe, osim.


Santana, Jetta, Bora, Golf, Passat, Lavida, New Beetle, Phaeton, Polo, Magot. Utisnite ručicu kočnice i brzo otvorite (na cca 0,5 sekundi) i zatvorite odzračni ventil. Okasti ključ 7 mm postavite kao što je prikazano na slici i na cijev spojite vrećicu. Alati za navoje; Alati za motor, kočnice i podvozja vozila; Pribor za kompresore; Pribor za radio. Nissan Primera, Jaguar S Type, VW Golf IV; Art. Obloga disk-kočnice, komplet , sprijeda, za PR-kod 1ZP, 0 986 494 019.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.