nedjelja, 26. veljače 2017.

Paušalni obrt doprinosi 2016

Paušalni obrt doprinosi 2016 Iznos doprinosa za osobno osiguranje obrtnika za 2016. Djelatnost obrta od koje se porez plaća prema paušalnom dohotku. Obračun doprinosa i osnovice za obvezna osiguranja za 2016.

Paušalni obrt doprinosi 2016
Porez plaćaju u paušalnom iznosu, 3. Osnovica za obvezne doprinose kod obrta koji se obavlja uz radni odnos (druga djelatnost) bit će dohodak iskazan u poslovnim. Ovim se Pravilnikom propisuju samostalne djelatnosti obrta iz članka. Zanima Vas koliko ćete doprinosa plaćati u 2016-toj?
Paušalni obrt doprinosi 2016
Makora knjigovodstvo vas savjetuje i u nastavku iznosi za obrtnike, paušalno oporezive. Paušalno oporezivanje obrtničke djelatnosti u 2016.


Fizičke osobe koje obavljaju samostalnu djelatnost obrta te. Sve mjesečne i godišnje osnovice u sustavu obveznih doprinosa za 2016. Za obveznike paušalnog dohotka godišnja osnovica iznosi: 1. Obveznik plaćanja doprinosa za obvezna osiguranja je i osiguranik s osnove obavljanja samostalne djelatnosti obrta te samostalne djelatnosti. Doprinosi kod obrtnika i drugih samostalnih djelatnosti za 2016. Novosti u poslovanju obrtnika u 2016. PAUŠALISTI“ Osnovica za doprinose = 3.

Paušalni obrt doprinosi 2016
Zakonom o doprinosima koji je stupio na snagu 1. Koji su ostali uvjeti da bi se obrt paušalno oporezivao?


Utvrđivanje obveznih doprinosa kod obavljanje samostalne djelatnosti paušalnog obrta kada vlasnik obrta radi isključivo u obrtu. Na edukaciji “Od hobija do vlastitog posla preko paušalnog obrta”. Neke izmjene Zakona o porezu na dohodak i Zakona o doprinosima. Obrtnicima koji od samostalne djelatnosti porez plaćaju u paušalnom iznosu Porezna. Druga je djelatnost samostalna djelatnost obrta, trgovca pojedinca. Ovo se ne odnosi za paušalne obrte koji, kao i do sada, doprinose plaćaju po.


Samostalna djelatnost obrta i srodne djelatnosti.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.