srijeda, 8. veljače 2017.

Primici i izdaci obrazac

Primici i izdaci obrazac PREGLED POSLOVNIH PRIMITAKA I IZDATAKA OD SAMOSTALNE DJELATNOSTI OSTVARENIH U. Pregled poslovnih primitaka i izdataka od samostalne djelatnosti. Obrazac za priznavanjem prava u posebnom postupku. Preuzmite novi P-PPI obrazac za 2017. Evidencija o dnevnim i ukupnim poslovnim primicima i izdacima u poreznom. U tom slučaju u stupac 5 Obrasca KPI može se upisati gotovinski promet u jednoj. Pravilnika propisuje da se izvadak iz poslovnih knjiga s podacima o ukupnim primicima i ukupnim izdacima podnosi na Obrascu P-PPI.


Porez na potrošnju ulazi u ukupan primitak u utršku, ali se na taj porez ne obračunava PDV. Kada se plati porez na potrošnju, to je izdatak. Obrt je grupa dokumenata za vođenje knjige primitaka i izdataka. Na dokumentima Primici i Izdaci sva knjiženja su se razvrstavala prema načinu. Od ove godine se uvodi novi P-PPI obrazac, koji zamjenjuje. Iskazivanje primitaka i izdataka - posebnosti za djelatnosti, godišnji popis.


Primjer knjige primitaka i izdataka možete skinuti u nastavku. G-PR-IZ-NPF u papirnatom obliku preporuka je kupiti obrazac u NN. Primici i izdaci od poslovnih događaja utvrđuju se tek nakon primljenih. Pošto je za pravilno evidentiranje računa i plaćanja u KPI obrascu potrebno iste i. Knjizi primitaka i izdataka knjiži kao. DOHODAK OD IMOVINE I IMOVINSKIH PRAVA (prema rješenju Porezne uprave, pregledu primitaka i izdataka i potvrdama isplatitelja). Temeljno načelo evidentiranja primitaka i izdataka u knjizi KPI jest načelo blagajne, tj.


Ispis poslovne godine ispisuje zakonom propisani KPI obrazac. Obvezu vođenja knjige (“obrazac KPI”) propisan je čl. Slijedom plaćanja i naplate unose poslovni izdaci i primici tijekom jedne. Za sve radnike trebali ste voditi i obrazac IP, pa prekontrolirajte podatke unesene. Prema važećem "načelu blagajne" primici i izdaci nastaju i mogu se knjižiti u.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.