četvrtak, 23. veljače 2017.

Radioaktivni jod izolacija

Radioaktivni jod izolacija Terapija radioaktivnim jodom koristi radioaktivni jod (I-131) za. Za 5 dana ide u bolnicu na tretman radioaktivnim jodom. Molim Vas da mi odgovorite da li je potrebna dodatna izolacija kad se vrati kući.

Radioaktivni jod izolacija
Upustvo za pacijenta koji prima radioaktivni jod ( 131I ) kao dodatnu terapiju nakon operativnog lečenja. Nakon operacije štitaste žlezde u kojoj. Kontakt s ozračenom osobom15 velj 2013Štitnjača - na koje nas sve načine muči? Da li pacijenti koji su zraceni smiju raditi?


Radioaktivni jod izolacija
Liječenje radioaktivnim Jodom - Stitnjaca. Spremljeno u privremenu memorijuSlično15. Radioaktivni jod (J-131) u liječenju bolesti štitnjače. Ona je tek nakon operacije pila radioaktivni jod i tada je bila u bolnici u izolaciji. Nije smjela vidjeti kčerkicu nekih 6 dana, ako se dobro sjećam. Ova terapija je prvi izbor u liječenju kod starijih bolesnika. Moja radna kolegica prima radioaktivni jod,jer se lijeci od hipertireoze.


Ja sam negdje procitala da je radioaktivna za nas koji dolazimo u. Za njega su u našoj sredini vezane mnoge zablude i predrasude.

Radioaktivni jod izolacija
Dojenje je potrebno obustaviti najmanje 6 nedelja pred radiojodnu terapiju, a po aplikaciji. Dakle, mlade majke moraju birati između operacije i trydtsatydnevnoy izolacije djeteta. Njena druga izolacija zbog terapije radioaktivnim jodom, bila je teža nego prva. Njene kčerke su sad bile dovoljno stare da budu svjesne da im. Nakon kirurškoga postupka slijedi obično liječenje radioaktivnim jodom kako bi se uništile "preostale" normalne stanice štitnjače i zloćudne stanice.


Na žalost ni mogoče natančno uničiti samo tistega dela ščitnice, ki je prizadet zaradi bolezni.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.