četvrtak, 23. veljače 2017.

Traktorske gume njuškalo

Traktorske gume njuškalo For 9 timer siden - II▻traktorske gume prodajem traktorske gume 12. Dijelovi za traktore - ponuda dijelova za traktore iz Hrvatske i Austrije u malim oglasima sa slikom, cijenom i opisom. Prodaja guma za sve vrste vozila.

Traktorske gume njuškalo
Zimske gume i ljetne gume za kamione, automobile, građevinske i poljoprivredne strojeve. Muškarac poginuo od posljedica eksplozije traktorske gume. Goran Graonja (37) u svome dvorištu napumpao je stražnju desnu traktorsku.


Traktorske-poljoprivredne gume proizvođača :Trayal , Seha , Mitas , Petlas.

Traktorske gume njuškalo
Stranica 60- Traktorske gume Naši traktori i mehanizacija. Traktorska i demperska guma namijenjena za veliku nosivost, dva komada bez felgi 750, sa felgama 1000. Njuškalo rabljene gume traktorske,auto gume rabljene gume cijena,gume rabljene traktorske,njuškalo rabljene gume za traktore,oglasi rabljene gume,rabljene. Veliki izbor i povoljne cijene guma za vaše vozilo. Veletrgovac guma u njemačkoj, ima i jeftinih guma iz ZNDa (bivši SSSR), ali i guma zapadne proizvodnje, širokih guma, itd. GUMA ZA PRIKOLICU BKT AW-702 10. Croatian English German Hungarian Russian.


NaslovnaPovratak; FelgeNaplatci. SchaadSCHAAD FELGE -PDF CATALOG; Traktorske felge.

Traktorske gume njuškalo
Tvrtka proizvodi gume za traktore,kamione,automobile,mopede,bicikle i ostalo. Najpoznatiji dezen guma za traktore je sa dugačkim punim ripnama sa dobrim. TRAKTORSKE GUME (svih dimenzija). U cijenu kompleta uključena je Kleber guma, čelični naplatak, montaža, balans, postava i gumeni ventil. U tablici su navedeni primjeri najčešćih dimenzija. Gume za poljoprivredne prikljucke.


Kupite rabljene Gume na traktorpool. Atraktivne ponude za visokokvalitetne. Trenutačno zapošljava 90 radnika, no međutim ta brojka je u.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.