utorak, 14. ožujka 2017.

Alat za vraćanje kočionih cilindara

Alat za vraćanje kočionih cilindara Za brebndove: Audi, Ford, Honda, Jaguar, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Rover Saab, Subaru, Toyota, VW. Alat za vraćanje kočionih cilindara 4M-058. II▻Kvalitetan alat za povrat kočnice 21 kom, vraćanje kočionog klipa HITNO!

Alat za vraćanje kočionih cilindara
Univerzalan set alata koji jednostavno vraca klip. Omogućava vraćanje klipa na zadnjim kliještama. Pomaže pri sprječavanju oštećena klipova. Set alat za vraćanje kočionih cilindara, za sve vrste automobila.


Alat za vraćanje kočionih cilindara
Set alata za kočnice prodao vise setova � garancija za kvalitetSet za stelovanje kocnica � Set alata. Besplatna dostava ▻ Povoljna vlastita marka ▻ Sve za Vaš dom i vrt ▻ Pristaje. Garnitura alata za vraćanje kočionih cilindra je alat iz kategorije auto alata i servisno garažne opreme. Služi za vraćanje kočionih cilindara prilikom servisiranja. Set za vraćanje kočionih cilindara 35 kom B1015 - MG50064. XL 40-dijelni set alata za povrat kočnice, vraćanje kočionih cilindara. XL 64-dijelni set alata za popravak čepova ispuštanje ulja M13 M15 M17 M20.


Uglavnom kolko sam raskapal kocione cilindre cini se da sam doktorirao na tim celjustima :) napravio si i specijalne alate za sastavljat i rastavljat klipic iz. A kaj se tiče vračanja klipa na prazno, mislim da bi to sve trebalo biti.

Alat za vraćanje kočionih cilindara
FB 5E je Ate-ov 5-litarski električni uređaj za odzračivanje kočionog sustava i. Set alata koji pokriva sve vrste vozila, a olakšava vraćanje klipa u čeljusti kod. Za vraćanje kočionih cilindara u levom i. BGS8315) Posuda zračna za promjenu kočionog ulja. ALAT ZA POVRAT KLIPA KOČNICE, komad, 1. Alat Set za kocnice kaliper vracanje kocionih cilindara, Živinice, 55 KM, 19kom Set za kocnice u kompletu sa sa kutijom za vraćanje kočionih. Za vozila: Audi,; Ford,; Honda,; Jaguar,; Mazda,; Mitsubishi,; Nissan,; Rover,; Saab,; Subaru,; Toyota,; VW.


Uglavnom se koristi na kočionim cilindrima koji su zatvoreni sa.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.