srijeda, 8. ožujka 2017.

Auto otpadi u banja luci

Auto otpadi u banja luci Najsnabdeveniji auto otpad u Banja luci i Laktasima. Bnaja Luka ŠLEP SLUŽBA BANJA LUKA-ĐOLE-pozovite na tel 065 915 438. Jedan od renomiranih auto otpada u banja luci,dugogodišnje iskustvo,mnostvo zadovoljnih klijenata.

Auto otpadi u banja luci
Banja Luci ili negdje gdje bi mogao naci. Auto-otpad se nalazi u Ulici Vase Čarapića u Laktašima. Kontakt podaci, adresa, broj telefona. Auto otpad "PEĐA" dijelovi za japanska i korejska vozila.


Auto otpadi u banja luci
Da li neko ima broj ovog otpada ili nekog drugog. Svojim mišljenjem, utiscima i zapažanjima pomažete svim nadji. U Centru su istakli da auto-otpadi u posljednje vrijeme nisu tako velike. Generalno, u Banjaluci procenat krađa vozila je manji u odnosu na. Vrsimo prodaju fiatovi i drugi vozila auto delova uvoz iz italie takodj. Nudimo sve vrste auto stakala, auto dijelova, vršimo servis, autodijagnostiku i. Na našem auto otpadu, pronaći ćete širok asortiman polovnih europskih auto dijelova; karoserijski dijelovi, gume, felge, farovi, limarija. Pretraga auto-delova, auto-servisa i auto-otpada. BANjA LUKA - Željko Agić (40), iz Glamočana, vlasnik preduzeća "Agić.


Auto otpadi u banja luci
Auto Milovanović se bavi prodajom auto dijelova, servisne i prateće opreme. Skladište automobila u Banjaluci, iako je pokriveno video-nadzorom, pretvoreno je u auto-otpad i u njemu gotovo da ne postoji nijedan. U koliko želite trebate ostale dijelove imamo: Objavljen: 26. Cvijanović i Fadil Novalić se sastaju u Banjoj Luci. Broj tih “stručnjaka” raste iz dana u dan, a zahvaljujući tome u crnoj hronici skoro svakodnevno čitamo o skupocjenim vozilima koje vlasnici. Stranica sluzi kao vodic,odnosno pomagalo u kupovini,to jest narudzbi sve opreme,djelova,te guma za vas automobil.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.