petak, 10. ožujka 2017.

Avto magazin test

Avto magazin test Standard NEDC za merjenje porabe (in dosega) že dolgo ni več relevanten in uporaben, a ga avtomobilski proizvajalci, dokler še velja, z veseljem uporabljajo. V novem Avto magazinu razkrivamo naslednika BMW Z4, ki se bo imenoval. Novi Avto magazin: primerjalni test Astre in Megana s tekmeci. AVTO Testi Testi Veliki primerjalni test: devet karavanov za slovenske družine in poslovneže 34 S kolegi iz. Na testu so imeli Chevroleta Captiva z 2. Pri Volvu se v zadnjem času dogaja zares veliko. Pa vendar je najpomembnejše to, da bodo lahko kupci prav kmalu dobili tudi.

Avto magazin test
Avto Magazin Sezona 18 Epizoda 11 TEST. Podaljšan test – Honda Civic 1,6 i-DTEC Sport – (Avto magazin, Avtor: Aljoša Mrak).


Civic_podaljšan test_avtomagazin_15. Najprej je strokovna komisija Avto magazina na natečaju izbrala testne. Enostavno mi je test zapisal v podzavest da vozim hibrida, kar. Kratki test: Škoda Rapid Spaceback 1. Kia Soul je skupaj z Daihatsujem Materia (pri nas se slabo prodaja) začela revolucijo. Z največjim Volvom ni nič drugače kot z vsemi preostalimi njihovimi modeli, saj lahko v hipu. Ta je popoln novinec, saj je ta primerjalni test nastal v času mednarodne predstavitve, veliki test pa boste lahko v Avto magazinu brali oktobra – si ga pa pri nas.


TEST REVISTA INMERSION - ACQUAPRO 5. Lahkotno branje za na plažo, če si avto navdušenec. Prvi hrvatski automobilski Internet magazin. Dnevne vijesti, testovi, premijere, predstavljanja, saloni, wallpaperi. Starija raja se bolje seca ovog kultnog magazina :) Na novom sajtu nalazi se. Auto magazin, najstariji srpski automobilski časopis, uređuje i sajt. DIG-T X-Tronic 360 Plus Test: Nissan Qashqai 1. VTEC CVT Elegance Po svemu izvrstan automobil. D4 AWD AT6 Summum križanac odličan u.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.