četvrtak, 9. ožujka 2017.

Cjenik cigareta u srbiji

Cjenik cigareta u srbiji Pojedine duvanske kuće u Srbiji povećaće cene cigareta od sledećeg meseca za 10 dinara po paklici. Naslovna Srbija POGLEDAJTE NOVE CENE: Ove cigarete od sada. Poslednje poskupljenje desilo se u julu ove godine, a novo sledi u 12.

Cjenik cigareta u srbiji
Cene će biti veće prosečno 10 dinara po paklici. Proizvođači i distributeri cigareta bili su dužni da do 30. UIO dostave nove maloprodajne cijene cigareta. Za one koje su navikli kupovati cigarete u susjednoj BiH i Srbiji, također ide loša vijest.


Cjenik cigareta u srbiji
U Srbiji će, prema najavama, iako nisu u EU, od 1. Ko će pokrenuti reviziju tužbe BiH protiv Srbije, Softić ne. Prema navodima portala Cigaretteprices, najjeftinije cigarete u regionu kupuju građani u Srbiji gde, na primer, kutija Marlbora košta 1,7 eura. Pušili smo za vas: Ovo je najjeftinija cigareta u Srbiji! Pušači su jutros su od muke mogli samo da se uhvate za glavu, jer su za svoje. Bosni i Hercegovini - potvrđeno je iz Uprave za indirektno oprezivanje (UIO). Anadolija (AA) istražila je stanje na tržištu. NAJSKUPLJE cigarete u Europi puše Norvežani gdje kutija prosječno. Od danas cigarete u Srbiji poskupljuju za 10 dinara po paklici.


Cjenik cigareta u srbiji
Vrste cigareta koje proizvodi JTI i uvozi “Imperijal” povećaće cenu tačno onoliko. Analiza: Ko će biti novi predsjednik Srbije i šta je bolje za BiH - Vučić ili Nikolić. Prema procjenama Crnogorskog društva za borbu protiv raka u Crnoj. PARIZ - Najskuplje cigarete u Europi puše Norvežani gdje kutija prosječno košta 11,84 eura, dok su najjeftinije u Bjelorusiji gdje koštaju nepun. RS i Srbija preuzele teslićku tvrtku za.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.