nedjelja, 19. ožujka 2017.

Gdje se nalazi relej grijaca golf 4

Gdje se nalazi relej grijaca golf 4 Golf IV TDI ne pali se lampica grijača, ne pali auto Automobili. Ako tada normalno upali, onda ti je otišao relej, crna "kocka" uštekana tamo kod osigurača. TDI Ne pali grijac auto samo vergla29 ruj 2014ne pali se lampica grijača golf 324 sij 2012Golf III 1.

Gdje se nalazi relej grijaca golf 4
Senzor se nalazi na crijevu kroz koji prolazi rashladna tecnost. Stranica 218 tra 2012automatsko paljenje svijetala. Spremljeno u privremenu memorijuSlično19. Imam problem sa paljenjem Golfa IV, 74kw, 2002god.
Gdje se nalazi relej grijaca golf 4
U servisu su mi zamjenili, grijace, filtere, pa i neki relej koji kontrolise blokadu motora. Auto upali nakon sto pustim kljuc 1-2 sekunde poslje ugasi se!


Ovo je primer kako se menjaju i proveravaju grejaci na dizel motoru. RELEJ GREJACA za VW Golf 2 je nov RELEJ GREJACA je od 12 V. Radi se iskljucivo o ORIGINALNIM delovima. Golf 4 - Bora Relej za pumpu goriva. Termoprekidač VW-AUDI-SEAT-SKODA 104263 TOPRAN 420 din. Poštovani, Imam golf 3 96 god dizel. Pozdrav, Imam pitenje vezano za Golfa 4 1.

Gdje se nalazi relej grijaca golf 4
Lampica od grijaca se po pravilu gasi posle 4-5 sekundi od davanja kontakta, u mom slucaju nece da se ugasi nego nastavlja da. Struja na grijače dolazi preko releja, kojim upravlja elektronika vozila. On se nalazi ispod haube od mootra desno na sasiji je prikacen.


Obično se desi ga jedan grijač izgori , odn. Grijači iz cijele Bosne i Hercegovine. Gdje se tocno nalazi grijac kod spomenutog auta i kako doci do njega, da provjerim dali zaista curi unutra? Provjerio sam bravicu za paljenje, grijače, elektromagnetni ventil, akumulator i sve je u redu. Je li možda greška u releju, ako jest, koji je to relej i gdje se nalazi? Grejaci nafte, relej grejaca - Problemi i saveti.


Relej grejača je specijalno pravljen i ne može se zameniti običnim. Gde se nalazi taj kontroler (relej) grejaca? Moj drug ima golfa sa tim motorom i prosle zime je prestajao u dvoristu, nije bilo sanse da upali, losa kompresija. Moze auto da upali bez grejaca ali upravo kao sto je covek opisao,ako baci crn dim.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.