srijeda, 15. ožujka 2017.

Kur'an na arapskom

Kur'an na arapskom Posjetite islamske stranice na bosanskom ISLAM-BIH,poslusajte predavanja i aktuelne hutbe u nasoj AUDIO sekcji,poslusajte Ilahije i Kaside ,uzivajte ucenju i. Arapski, Latinica, Korkut, Mlivo, Objavljena u, Br. EL-FATIHA, PRISTUP, OTVARANJE, Mekka, 7, 1.

Kur'an na arapskom
Opis za ovaj rezultat nije dostupan zbog datoteke robots. Ajet na arapskom, Ajet na Bosanskom! Muslimani vjeruju da je Kuran objava Božjih riječi i kulminacija Božje objave. Po muslimanskom verovanju Kur′an predstavlja božju reč: „Ovo su ajeti Knjige jasne!
Kur'an na arapskom
Objavljujemo je kao Kur′an na arapskom jeziku da. Arapski; Bosanski; Bugarski; Holandski; Engleski; Francuski; Njemački.


Kuran ( Kur`an ) na Arapskom jeziku tvrdi povez, zlatotisk, Stanje vrlo dobro-očuvan, kao na slici. Krajnje precizan prijevod na bosanski jezik, (632 str.). Komentar utemeljen na modernoj nauci, klasičnim i. Comprehensive Quranic project with unique features. Odaberete engleski jezik da bi vam meni bio na. Ovaj program je moguče pokrenuti na slijedečim mobilnim telefonima: Nokia N91, N90, N70, E70, E60. To znači da za čitanje prijevoda imate sevap, ali manji od učenja na izvornom. Ukoliko želite razumjeti sadržaje koje svakodnevno učite u namazima i dovama, ali i ostvariti najosnovniju komunikaciju na arapskom jeziku.


Arapski jezik nastao je na Arapskom poluotoku za koji se. Below is the prerequisite of installer. I bear witness there is no god but Allah, and Muhammad is his messenger. Also I accept I will not touch Quran without Wudu. Sura 16:89 „A šta će biti onog Dana kad protiv svakog naroda. On je zapravo Božija objava koju nam prenosi Božiji poslanik Muhammed na arapskom jeziku.


Kako mnogi muslimani kod nas ne znaju nažalost čitati arapsko pismo, a i oni.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.