subota, 18. ožujka 2017.

Makete brodova prodaja

Makete brodova prodaja Maketarstvo: makete brodova, makete aviona, makete željeznica, makete motora, makete dvoraca, i ostale makete u oglasima sa slikama i cijenama maketa. Makete brodova, jedrenjaka, aviona i helikoptera po najpovoljnijim cijenama. Погледајте моделе бродова које имамо у понуди кликом на слику.

Makete brodova prodaja
Ručna izrada maketa brodova, pomorskih i etno suvenira, izrada kitova i kompleta za makete, kao i veliki broj nacrta i planova. Materijali i kit-kompleti brodova. Message this Page, learn about upcoming events and more. Sagradite sve što želite i super se zabavite.


Makete brodova prodaja
Prodajem makete brodova ručni rad povoljno. Prodaja, farbanje i oslikavanje svih vrsta maketa od plastike, aluminijuma i metala– originalan izgled ili po želji. Sve imaju foliju, svaka maketa ima originalnu kutiju- koja može da posluži ako neko ima takav model telefona bez kutije. Kutija makete, uglavnom sadrži delove za sastavljanje jednog modela, prateće uputstvo za sastavljanje i nalepnice (dekale) sa oznakama. Izrada maketa starih brodova - Duration: 4:15. Tako se na Njuškalu prodaje Biblija s ornamentima od zlata, puška koja je. Najveći od tri Kolumbova broda, koji je on koristio na svom prvom putovanju preko Atlantika 1492.


Santa Maria je bila dugačka oko 22 metra, imala je tri. Počevši se baviti izradom maketa, mislio sam kako to što radim i nije nešto posebno, no ohrabrilo me kad su ljudi počeli tražiti da im prodam.

Makete brodova prodaja
Napravite vjerne makete legendarnih automobila i najpoznatijih povijesnih brodova. Revell makete brodova i automobila po izboru! Počinje prodaja ulaznica za koncert Stinga. Besplatno oglasavanje poljoprivrednih proizvoda. Online internet prodavnica poljoprivrednih proizvoda i proizvoda rucne izrade.


Vlahović se natjecao s tri makete, osvojivši zlato za maketu broda HMS Alert te dva srebra za Školski brod Jadran i U Boot 552.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.