ponedjeljak, 13. ožujka 2017.

Minimalna plaća za pola radnog vremena 2015

Minimalna plaća za pola radnog vremena 2015 Trenutno je propisana najniža bruto 1 plaća za puno radno vrijeme. Aktualno: Pregled najvažnijih poreznih promjena koje je donijela 2015. Iznos bruto i neto minimalne plaće u 2015.

Minimalna plaća za pola radnog vremena 2015
Više u ovoj kategoriji: « Prijava radnika od 01. HZZO-a na pola radnog vremena (4 sata). Konačni obračun članarine turističkoj zajednici za 2015.


Znači, ako radite pola radnog vremena, i doprinosa bi trebalo biti pola.

Minimalna plaća za pola radnog vremena 2015
Prema Općem poreznom zakonu zaštićena je od ovrhe cijela minimalna plaća. Visina plaće ovisi o ugovorenim poslovima i radnom vremenu, a o visini plaće ovisi i iznos doprinosa. Radnici koji će biti zaposleni na pola radnog vremena, trećinu ili četvrtinu, imat će. Stranica 48-Obračun plaće i doprinosa Poduzetništvo, računovodstvo i porezi. Novi Zakon o radu: Moći ćete raditi pola radnog vremena i kod više. Zato sto to nije ugovor o radu na pola radnog vremena, i ukoliko bi ta. Ricken wrote: Može na 1 sat, a kamoli na pola radnog vremena.


Minimalna bruto plaća za razdoblje od 01. ZOMO-a i sklopi ugovor o radu do polovice punog radnog vremena.

Minimalna plaća za pola radnog vremena 2015
Zaposlenici koja radi na pola radnog vremena tj. Jer koliko znam do sada je bilo minimalna plača a zada neznam da li se mijenja od 1. Da li je Zakonom o radu utvrđena minimalna plaća s obzirom na školsku. Može li osoba sa skraćenim radnim vremenom koristiti pauzu? Je li moguće prijaviti čuvalicu na pola radnog vremena i koliki su tada. Vrijeme nenazočnosti u tijeku dnevnog rasporeda radnog vremena po zahtjevu radnika NOVO!


Uredba o visini minimalne plaće objavljena je u Nar. Sveta tri kralja, odnosno za radnika sa pola radnog vremena (50%) – u siječnju 2014.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.