utorak, 7. ožujka 2017.

Najbolji polovni auti

Najbolji polovni auti Da li želite da znate koji su najbolji polovni automobili za naše uslove, puteve, i gorivo? Saznajte koji su to automobili Best Buy, i koju su to. Tri godine nakon kupovine automobil prolazi dijagnostički tretman TÜV-ovih tehničara.

Najbolji polovni auti
Ukoliko zadovolji stroge uvjete, idući tretman ugovara. Sada ne znam koji automobil da odaberem Toyotu ili Jeep? Evo ovako, sad kad položim u 12 mjesec uzimam auto.


Početkom godine stigle su nove generacije Opel Corse, Škode Fabije, Mazde 2 i Hyundaija i20.

Najbolji polovni auti
Koji od njih je najbolja prilika za kupnju? Njemačka organizacija za tehničku analizu proizvoda DEKRA je objavila rezultate godišnjih testiranja polovnih automobila, a po njihovim. Auto klub - Vaša najbolja servisna postaja za auto i moto vijesti, savjete, komentare, sport, zabavu i lifestyle. Kupovina automobila je druga najveća investicija nakon kupovine nekretnine. Kupci u Srbiji su nedovoljno dobro informisani, pa prave velike. Lexus 400 – šest automobila u najboljih 21. Verovatno najbolji mali automobil koji možete da kupite.


Nastavljamo sa našom analizom polovnih automobila i koji su najbolji načini da dođete do njih. Danas ćemo vam predstaviti neke od najboljih polovnih.

Najbolji polovni auti
Zašto je uopće isplativo kupiti rabljeni automobil? Iako auti dolaze u raznim cjenovnim okvirima, svejedno su među najskupljim. Mnogima je najbolja opcija certificirani polovni auto, odnosno. Automobili su sve sofisticiraniji i sve su skuplji, i kompliciraniji za održavanje.


Plastika nije najbolja u klasi, bolju ima VW, i Mercedes sa svojom A klasom, koja je dosta i skuplja. Od tehničkih pregleda očekuje se zahtevnost, ali nigde oni nisu tako rigorozni kao u Nemačkoj. Technischer Überwachungsverei (TÜV) strah je i trepet. TOP 10: Najbolji automobili srednje klase. VIDEO SAVETI ZA KUPOVINU POLOVNIH AUTOMOBILA 4. Naša infografika sve to otkriva na najbolji mogući način. S ovim podacima se tvrtke ili hvale ili ih pokušavaju sakriti pod tepih.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.