nedjelja, 12. ožujka 2017.

Rolo garažna vrata rabljena

Rolo garažna vrata rabljena Garažna vrata prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Dimenzije 2,1x2m, rabljena, kompletna, sa okvirom i okovom prodajem. Aluminijska rolo garazna vrata ,bijela sa alu kutijom , motorom i daljinskim lamela 55 mm.

Rolo garažna vrata rabljena
Prodaju segmentnih i rolo garažnih vrata vrši tvrtka sa dugogodišnjim iskustvom. U PONUDI IMAMO GARAŽNA ROLO VRATA,LAMELE VISINE 75 MM,ISPUNJENE TVRDO. Baterije za daljince za garažna, vrtna, rolo vrata ter zapornice GP HIGH. STRUČNI I OBRAZOVANI KADROVI;KVALITET I GARANCIJA-DUGOGODIŠNJE ISKUSTVO.


Rolo garažna vrata rabljena
Automatska garažna rolo vrataIzrađena od aluminjuma termoizolovana, trajno zaštićena od korozije. Polovna garazna metalna dvokrilna vrata sa armiranim staklom zajedno sa okvirom dimenzija. Potpuno nova i polovna garažna vrata - segmentna, kipujuća i rolo vrata, aluminijumska, čelična i metalna vrata, motori za garažna vrata. Rolo garazna vrata,alu roletne,alu ograde,pvc stolarija. Garazna rolo vrata 3000x2500mm sa aluminijumskim profilom koji je napunjen. Ponuda "Garazna vrata metalna polovna" je arhivirana. Nova generacija ACM daljiniski za garazna rolo vrata 3. Dvižna garažna vrata Hörmann (zlati hrast 300x240). Garažna, Prodam rabljena vhodna garažna vrata (lahko tudi za delavnico), dvokrilna, lesena, zelo.


Rolo garažna vrata rabljena
Garancija na garažna vrata 10 godina. Lamele se s pomočjo naprednega navijalnega sistema navijajo na cev in se pospravijo v. Sekcijska i rolo garažna vrata Desetgodišnje iskustvo, preko 1000 montiranih vrata. Ceniki za garažna vrata, rolo vrata. Prodajemo i ugradjujemo motore za sve vrste krilnih, i kliznih kapija, parkirnih rampi,te garazna rolo i sekcjiska vrata.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.