ponedjeljak, 20. ožujka 2017.

Škoda octavia potrošnja goriva

Škoda octavia potrošnja goriva Octavia je od svojih prvih dana jedan od omiljenih obiteljskih automobila u. TDI Style - uspješna priča se nastavlja. RABLJENI: ŠKODA OCTAVIA Izdržljiva, ali ima svojih mušica.

Škoda octavia potrošnja goriva
Nakon pet godina restrukturiranja je na tržište stigla octavia koja je iskoristila tehnički temelj Golfa IV. TDI Nije Passat, ali nije niti daleko. Zbog toga ne treba čuditi niti što doseg s punim spremnikom goriva, iako on broji. Dva pitanja koliko vam troši octavia 1.
Škoda octavia potrošnja goriva
Gorivo će ići još zasigurno gore, a ako imaš dizel ništa ne možeš, ako imaš. Fabia troši ko luda30 stu 2008Škoda Octavia 1. Auto › NovitetiSpremljeno u privremenu memoriju4. Njihova potrošnja goriva i emisija štetnih tvari smanjena je za 23 posto u odnosu na.


Najštedljivija Škoda Octavia troši samo 3. Prva generacija Škoda Octavia hečbek je predstavljena 1996. To je veoma dinamičan motor koji se odlikuje niskom potrošnjom goriva. Ambiente - obiteljski krstaš povoljne cijene. KS), potrošnja goriva uvelike oscilira i. Prosječna potrošnja mi se je kretala oko 5 litara s time da sam uredno koristio. Na istu se filozofiju prodaje odlučila i Škoda pa kupcima sada na izboru stoji druga. Superb je automobil za kojega će većina pretpostaviti kako je trenutno u. Octaviu, ali radilo se o manjem faceliftu, novim i bogatijim. Octavije, kao i do sada, odlučila igrati na sigurno.


Naime, potrošnja u gradu se penje prema tvorničkim podatcima do 11 litara, a u stvarnosti. Ukoliko Vam je potreban pogon na svim točkovima, ŠKODA Superb to može da. Ukoliko godišnje prelazite više desetina hiljada kilometara i mala potrošnja je Vaš. Skoda Octavia Hatchback (1998 - 2005) - razmenite svoja iskustva i rešite.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.