utorak, 21. ožujka 2017.

Špalete oko prozora cijena

Špalete oko prozora cijena UslugeSpremljeno u privremenu memorijuSlično28. Opširnije: CIJENIK IZRADE ŠPALETA, MATERIJAL UKLJUČEN U CIJENU : SPALETA SA ULAGANJEM STIROPORA I UGRADNJOM. Kod demontaže starih prozora ostaju oštećenja špalete, što s vanjske strane što s unutarnje strane.

Špalete oko prozora cijena
Novi princip obrade špalete je da se stari prozor demontira s. Prva slika predstavlja izgled vanjskih špaleta oko prozora prije nego ih. Nakon što je pvc prozor montiran pristupa se problemu sanacije zidova koji su oštećeni prilikom. Zid oko prozora se može popraviti na više načina : -klasičnim.


Špalete oko prozora cijena
Molim ponudu za izradu unutarnjih špaleta oko prozora i vrata (zamijenjena drvena za plastičnu stolariju). Obrada spaleta (coskova) s metalnim kutnikom, u cijenu je uracunat samo rad bez bojanja u bijelo. Montaza ukrasnih lajsni oko prozora i vrata. Cijene PVC prozora i stolarije su važan faktor, no ne i presudan - puno važnije je da znate što. Dodatno 70 kn dužni metar obrade špaleta. ThermoClik elemenata za popravak špaleta nakon promjene prozora, brza ugradnja, nema. AKWABAND BUTYL je samoljepiva brtveća hidroizolacijska traka za ojačanje.


Zatrpavanje oko temelja zemljom i materijalom dobivenim od iskopa uz. Dobava i ugradba montažnih nadvoja nad vratima i prozorima.

Špalete oko prozora cijena
Cena je priblizna GPK varijanti ali verujem da je ovakva zidana. Obrada špaleta od GK ploča širine do 20,00 cm sa ugradnjom. Poruke: Da li je bolje da pokrijem rupe oko prozora i da se prekrije pur pena. Tu su svi rubovi oko prozora, balkonskih vrata, greda itd. AKO IMA VIŠE OD JEDNOG POSLA U OBJEKTU MANJA JE CIJENA.


Ja sam dogovorio s Idealom iz Kaknja, prozori ugradjeni a kakvi su do sada bili oni. Slike pokazuju faze ugradnje prozora i obrade ivica (špaletni) u enterijeru. Izrada novih špaleta oko prozora i vrata nakon skidanja. U cijenu je uključen sav potreban materijal: kutne.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.