nedjelja, 19. ožujka 2017.

Vozili smo renault kadjar

Vozili smo renault kadjar Ci 110 Energy Bose s atraktivnom crvenom Flamme bojom i zvukom Bose je bio gušt testirati. To je potpuno novi model, koji je razvijen na tehničkoj bazi uspešnog modela Qashqai. U pitanju je turbo benzinac zapremine 1,2 litra koji razvija 130 konjskih snaga.

Vozili smo renault kadjar
Espace, sa kojim smo se družili neposredno pred ovaj test. Jasno, parking senzori (naprijed i otraga) pomažu, a dobili smo osjećaj i da su. Imali smo priliku da novi "reno kadjar" testiramo na teškim terenima. Kadjar kod nas u prodaju kreće 15.
Vozili smo renault kadjar
Veseli smo bili precej športno oblikovanega volanskega obroča z ravnim dnom, prav.


Vozili smo dva najbolj dinamično-elegantna megana: petvratno. Kao što je i najavljivano, Renault je 2. Imena se še nismo prav navadili, še zmeraj gre nekoliko težko z jezika, a kadjar medtem že briše resda blede sledi, ki jih je za seboj pustil. Od matične kuće je nasledio motor, dizajn i udobnost, a od. Ovaj SUV prožima harmonija udobnosti. Renault će od juna početi da prodaje svoj novi SUV u Francuskoj. Za najjeftiniju verziju kupci će morati da izdvoje 22. Even if Renault brings a challenger into the big crossover segment a bit late in the game, the French will nevertheless upset its contenders and.

Vozili smo renault kadjar
Kan denne bilen snu skuta for Renault i Norge?


Ci X-Mod 4WD Ozbiljan nastup na asfaltu. Renault sa modelom Koleos nije imao uspeha u SUV klasi. RENAULT KADJAR 130 TCe - Bose Edition - Titanium Grey. Zbog toga je umesto Samsungovog modela odabrao Nissan kao osnovu za svoj. Manji zapremine 1,5 litara razvija 110 KS. Aktuelnosti, Auto Noviteti, Auto Tržište, Domaće Tržište, Mobil Auto TV.


Dvadeset godina nakon lansiranja prvog modela, Renault je predstavio četvrtu generaciju svog kompaktnog aduta, Méganea.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.