četvrtak, 2. ožujka 2017.

Zagrebačka burza pevec

Zagrebačka burza pevec Zagrebačka burza uspješno završila prvu fazu akreditacije za pružanje LEI usluge. PVCM-R-ABufretOversett denne sidenIzdavatelj, PEVEC d. Djelatnost, Ostala trgovina na malo u nespecijaliziranim prodavaonicama.

Zagrebačka burza pevec
CROBEX10 je u tjedan dana porastao 0,3 posto i trgovanje je zaključio na. ZAGREB - CROBEX je u tjednu oslabio 0,3 posto, na 1. Trgovački lanac Pevec u srijedu je izvijestio kako je odbijen zahtjev tvrtke Maloprodajna ulaganja za sazivanje glavne skupštine Peveca. Ugodno je iznenadila dionica Peveca (PVCM-R-A), a uz solidan.
Zagrebačka burza pevec
Dionica Peveca ugodno iznenađenje.


ZAGREBAČKA burza donijela je odluku o o primanju u trgovinu, na MTP-Fortis platformu, dionica trgovačkog lanca Pevec d. PVCM-R-A, 254,03, 258,70, 260,00, 246,52, 255,00, 3,69, 514. Zagrebačku burzu (ZSE), na multilateralnoj trgovinskoj platformi (MTP) i to. Zagreb i da se naloži upravi da bez odgode izvrši Odluku Glavne skupštine dopunjenu ovom odlukom te da bez odgode. Najveći dioničar Peveca zatražio sazivanje skupštine sudskim putem, traži. Burza i dalje raste, Pevec uvjerljivi dobitnik. Haludovo, HPB-a i Zagrebačke banke, koje su porasle redom 11,9 posto, 5,5 posto i 5,4 posto. Odbijen zahtjev za sazivanjem glavne skupštine tvrtke Pevec.


Zagrebačka burza pevec
U fokusu ulagača prošloga je tjedna bila i dionica Peveca, kojoj je. ZSE, obveznica, dividenda, nafta, zlato,, 152,99. Ponukani nedavnim izjavama predsjednika uprave tvrtke Pevec. Titula dobitnika dana ide dionici Peveca, koja je na prometu od 205 tisuća. Zagrebačkoj burzi trenutno trguje u prosječnom iznosu od 130,00kn.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.