subota, 15. travnja 2017.

Crtica iznad slova

Crtica iznad slova Pritisnite sastavni zatim - zatim neko slovo da postavite crticu iznad slova, kao što je ē. Za još nizova sastavnog tastera, pogledajte stranicu sastavnog tastera na. Možete li mi odgovoriti kako se piše crta iznad slova npr A vektor ili duž AB?

Crtica iznad slova
Za upisivanje malih slova korištenjem kombinacije tipaka koja uključuje tipku SHIFT, istovremeno držite pritisnute tipke CTRL+SHIFT+simbol, a zatim ih otpustite. Slova s prijeglasim se mogu naći na Insert-Symbol. Možeš i Altgr+ tipka desno od nule iznad slova i onda slovo koje može imati prijeglas. U ovakvim zapisima brojeva ( pomoću crte iznad ) mogu se pojaviti i. Na primer - kako se zove kukica nad č a kako crtica nad ć? Mislim da se ovo iznad č zove haček. A u pitanju je samo ona sićušna kosa crtica iznad slova C. Da biste upisali malo slovo putem kombinacije tipki koja obuhvaća tipku SHIFT, istovremeno držite pritisnute tipke CTRL+SHIFT+simbol, a zatim ih otpustite prije.


Važno : Kodovi razlikuju velika i mala slova. Na popisu Kontrola kliknite naredbu iznad koje želite da se pojavi nova naredba. Na izborniku koji sadrži željenu naredbu pritisnite podcrtano slovo na nazivu. On spontano nastaje kada se pravi mala pauza prije elifa sa sukunom, pa. Tako se horizontalna crtica slova »f« odmah lomila nadole i gradila stub slova »i«.

Crtica iznad slova
Crtica iznad slova „R” označava da funkciju dugog svjetlosnog snopa. Klesar je pak svoje pogrješke redovito označavao crticom iznad određenoga slova.


Ako iznad oštećenoga slova nije uklesana kakva crtica. Za gibanje tijela osim iznosa brzine važan je i smjer. Time zaključujemo da je brzina vektorska veličina. Ukoliko vam je rukopis sitniji, manja slova, verovatno ste introvertna. Brza crtica iznad slova "i" znači da ste previše samokritični i pažljivi.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.