nedjelja, 16. travnja 2017.

Klima vanjska jedinica ne radi

Klima vanjska jedinica ne radi Napravio sam sranje, postavljao sam klimu i spojio sam krivo žice, sad ne radi ventilator na vanjskoj jedinici. Zašto klima slabo grije kad je niska vanjska ili unutarnja temperatura? Na vanjskoj jedinici ne radi kompresor ni ventilator.

Klima vanjska jedinica ne radi
Na svaki pritisak dugmeta daljinskog čuje se bip da je klima primila naredbu. I vrata prostorije u kojoj radi klima uređaj kako bi se. Da li ventilator vanjske jedinice mora da radi stalno.


Sinoc sam primjetio neku maglu koju je ventilator izbacio.

Klima vanjska jedinica ne radi
Vanjska jedinica klima uređaja – kompresor, spremnik radne tvari. Kolika je cijena (odokativno) motora vanjskog ventilatora? Da li klima može grijati pri vanjskoj temperaturi ispod 0°C? Negdje sam pročitao da se vanjska jedinica ne gasi, a negdje da se gasi rijetko. Korisne informacije vezane uz rad i korištenje klima uređaja.


Voda u klima uređaju teće u dva smjera: zašto klima preko ljeta izbacuje vodu iz unutarnje, a preko zime iz vanjske jedinice. Niti unutarnja, niti vanjska jedinica ne smiju biti u ograničenom prostoru, koji bi. Kada klima uređaj radi uprkos prilivu toplog (hladnog) zraka efekat je manji. Ukoliko se radi o klimatizaciji trgovina, ugostiteljskoih objekata i sličnih prostora važno je uzeti u obzir.

Klima vanjska jedinica ne radi
Klima uređaj sastoji se od unutarnje i vanjske jedinice. Bušenje rupe u zidu radi prolaska potrebne instalacije koja povezuje vanjski i. Pošto je to zatvoreni sistem u vanjskoj jedinici ga moramo ponovo sabiti. Zato, kad klima hladi, vanjska jedinica grije, odnosno obratno. To radi kompresor, a proces se događa u unutarnjoj i vanjskoj jedinici.


Ako klima uređaj ne radi pravilno, npr. Mjesto na kojem zrak koji izlazi iz vanjske jedinice ili buka pri radu neće smetati susjedima.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.