nedjelja, 23. travnja 2017.

Nova prometna dozvola cijena

Nova prometna dozvola cijena Iznos od 35 kuna koji se plaća za obrazac prometne dozvole može se uplatiti putem uplatnice koja se. Nova prometna dozvola u slučaju njihove dotrajalosti ili oštećenosti; Gubitak ili. Poslovi koji prethode registraciji i produljenju valjanosti prometne dozvole.

Nova prometna dozvola cijena
Zamjena ili izdavanje nove prometne dozvole, 58,86 kn. Kako naći najbolju cijenu, uštedjeti i proći jeftinije uz Jeftinije. Danas sam išao regati skutera (50ccm).


Stari je 8godina, te sam trebao novu prometnu dozvolu.

Nova prometna dozvola cijena
Forum › Pravni savjeti › Prekršajno i prometno pravoSpremljeno u privremenu memorijuSlično12. Ovako, jučer na tehničkom izdali su mi novu prometnu što mi je i bilo. Ako posjedujete vozilo, vjerojatno ste upoznati s činjenicom da ga obavezno trebate registrirati te posjedovati za njega prometnu dozvolu. Na šalteru Stanice za tehnički pregled bit će vam naplaćeno 35 kuna za obrazac Prometne dozvole i isto toliko za novu Knjižicu vozila. Stanica za tehnički pregled vozila popunjava prometnu dozvolu i registracijski list 3. Najveće novosti odnose se na izgled i sadržaj vozačke dozvole, uređene.


Nove prometne automatski će se dobivati kupnjom novog vozila ili u. Zanima me da li novu prometnu dozvolu mogu napraviti na MUP-u i tako izbjeći silne takse i naknade. Iz MUP-a su nam pod radnjama koje prethode produljenju valjanosti prometne dozvole naveli puno dokumenata koje treba pogledati i.

Nova prometna dozvola cijena
Cijena i procedura bi trebali biti ista. Prometna dozvola sluzi za dokazivanje tehničke ispravnosti vozila. Cjenik pokusnih pločica za prijevoz. Poskupljelo je i produljenje valjanosti prometne dozvole, nova cijena je 46 kuna. Skuplje je i popunjavanje registracijskog lista, od danas je.


Vozilo je registrirano ovjerom prometne dozvole i unosom podataka o vozilu i. Cijenu tehničkih pregleda vozila prema zakonu o sigurnosti prometa na cestama čl.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.