ponedjeljak, 17. travnja 2017.

Proizvođači peleta u bih

Proizvođači peleta u bih Proizvodnja peleta iz obnovljivog izvora energije drveta, osigurana je i za budućnost. Savox proizvodi visokokvalitetni pelet. Bavimo se proizvodnjom najkvalitetnijeg i najefikasnijeg drvnog peleta u regiji.

Proizvođači peleta u bih
Jedan od načina ispunjenja tih obaveza je proizvodnja obnovljivih izvora. U pitanju je mješavina 80% bukve i 20% borovine. Ovo je razlog zašto je naš pelet jedan od najboljih u Bosni i Hercegovini.


AKCIJA najjeftiniji kotlovi na pelet Termofluks GRATIS PUŠTANJE.

Proizvođači peleta u bih
Novi Grad, 390 KM, Prevoz obezbjeđen na teritoriji cijele BIH! Pelet u vrecama od 15kg IMA NA STANJU. Peleti imaju cilindričnu formu i dimenzije 6 mm u prečniku i do 30 mm dužine. Zanimljiva je i činjenica je kako većina proizvođača peleta, kojih u BiH ima preko 30, dosad su većinom izvozili pelet, te im bh. Peleta, energenta kojeg koristi sve više domaćinstava u Bosni i Hercegovini, u posljednjih nekoliko dana nema ni u trgovačkim centrima niti u. Proizvodnja drvenih peleta počela je u Europi i SAD-u za vrijeme naftne krize 70-ih. BiH pokrivaju 53% kopnene površine države, te ostvaruju godišnji prirast od 10. Sarajevu, Džemala Bijedića 283, ID: 4201223230008, osnovana je.


Cilj nam je postati lider u proizvodnji i prodaji pelete u BiH. PROIZVODNJA I PRODAJA EKOLOŠKOG GORIVA – P E L E T A. Upotreba peleta u domaćinstvima i industriji na jednostavan način omogućuje kvalitetniji život, ne ugrožavajući okoliš i prirodu. U Doboju otvorena prva tvornica za proizvodnju ugljenog ekološkog peleta sa. Sve više domaćinstava u Bosni i Hercegovini koristi pelet, energent kojeg u posljednjih nekoliko dana nema ni u trgovačkim centrima niti u. Bosna i Hercegovina je zemlja bogata različitim izvorima energije i u ovom. Iako u BiH ima oko desetak proizvođača ovog energenta, većina njih. Prodaja je porasla jer jedna tona peleta mijenja 500 litara lož-ulja, koje. Mnogi proizvođači peleta uzimaju nusproizvod (kao što je drveni otpad) i. Cijena peleta u BiH se kreće od 265 KM pa sve do 300 KM.


Peleti su proizvod za grijanje najčešće od drveta, ali i od slame i kukuruzovine te se koriste u pećima na pelete čija cijena varira od proizvođača do prodajnog.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.