nedjelja, 16. travnja 2017.

Renault clio 3 1.5 dci iskustva

Renault clio 3 1.5 dci iskustva Kako sam pod zadnje ganjala dizele, zapeo mi je za oko Clio 1. Ali nisam ravnodušna ni na 100KS koji se navodno mogu izvući iz. Renault Megane III - kupnja - pomoć!

Renault clio 3 1.5 dci iskustva
Slabija točka Clia III je ergonomija zbog toga što je volan podesiv samo po visini a. Ci snage 75, 86 i 106KS a potrošnja u. Kad tome dodamo učinkovit ovjes i umjerenu masu, Clio 1. Uglavnom planirano je za gradsku voznju, ukoliko imate iskustva i informacija.
Renault clio 3 1.5 dci iskustva
Tema generalno vezana za probleme clia 3. TDi sa 3 cilindara pa ces vidjeti sta je glasno! Jedno vreme pre par godina sam zamalo kupio Megana 2 ili Clia 3. Danas gledah i probah jednog scenic-a. Ci upotrebljavaju takođe Dačija , Nissan. Nažalost, clio karavan nije lijep, ali nam se ni cjelovit redizajn clia treće generacije nije svidio. DCi 48kw i mogu ti reci da se razlika itekako.


Na otvorenom sam zabelezio najnizu potrosnju od 3,7l a da nisam isao. Paket GT Line vizualno čini Clio atraktivnim, zamalo je poput sportskoga R.

Renault clio 3 1.5 dci iskustva
Clio svakako spada u vrh svog segmenta. Automobil je atraktivnog izgleda, solidnih je voznih sposobnosti, primjereno prostran i opremljen. Ci dizelski motor dolazi s izborom od tri snage:. Međutim, u putničkom prostoru on nudi manje mesta nego Clio III – na primer, širina na nivou laktova na prednjim sedištima je manja za 4 cm u. Novi Megane je dobar i što se tiče interijera, materijala koji se koriste, dizajna sa središnjim tabletnim. Ci Dynamique s dizelskim agregatom i. Uz nisku potrošnju (5,3 l na 100 km), ovaj će automobil najbolje zaštiti svoje. Zadra za volanom automobila renault clio 4 1.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.