subota, 15. travnja 2017.

Set za geliranje noktiju

Set za geliranje noktiju Umjetni nokti i oprema za umjetne nokte u oglasima sa slikama i cijenama opreme za. Set za ugradnju noktiju sadrži: 1x profesionalna uv lamp 36 W (roza) 4x. U PRODAJI SETOVI ZA GELIRANJE SVE ŠTO VAM TREBA DA BI STE POČELI GELIRATI NOKTE.

Set za geliranje noktiju
Također, nikad nisam završila nikakav tečaj za geliranje noktiju, niti ću. Moram priznati da moj prvi gel koji sam koristila nije bio ovaj set sa. Sav pribor za uređenje i ugradnju noktiju , umjetni nokti i set za nokte. Veliki izbor uv lampa, uv gelova, trajni lak, gelova u boji i ostalog materijala za lijepe i.
Set za geliranje noktiju
Set za umjetne nokte,pocetni paket za umjetne nokte,sve za ugradnju umjetnih noktiju, oglasnik.


Kako nemamo svi iste nokte, u asortimanu imamo različite. Materijali i oprema za geliranje i ugradnju noktiju. Idealan kako za početnike tako i za profesionalnu upotrebu! Profesionalni Set za Manikir sa UV gel lakovima! DVD KURS Nadogradnja i geliranje noktiju. Set za nadogradnju noktiju- Set nokti 062-722-410.


Gel nokti - početni setovi za gel i akril nokte. Dostupno vam je tisuću proizvoda, također i video snimke.

Set za geliranje noktiju
Kupite Lampu za Geliranje Noktiju po najboljoj cijeni. Lampa za geliranje noktiju je dizajnirana za sve vrste geliranih noktiju od akrila. Ukoliko ste prije imale gel na noktima, prije početka rašpanja, posebnim. Imam osnovni pribor za geliranje a gel koji sam koristila je IBD. Ovaj set za nadogradnju je idealan za nadogradnju noktiju uz sablone.


Ponuda uključuje: UV gel set 5B za ugradnju umjetnih noktiju i geliranje koji se sastoji od 44 dijela. Postanite profesionalac u uređivanju noktiju.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.