ponedjeljak, 17. travnja 2017.

Šipka za zgibove zidna

Šipka za zgibove zidna Kategorije: Door gym - šipka za zgibove, Manji Trenažeri i oprema, Trx, Karike, Vratila, Powerwheel. Oznake fiksno zidno vratilo, kako trenirati zgibove, pritka za. KLARFIT KS1W ZIDNA ŠIPKA ZA ZGIBOVE VRATILO 350Kg od 239,00 HRK (8.2.2017) vrátane poštovné a DPH do krajiny Hrvatska - výhodne kúpit v online.

Šipka za zgibove zidna
II▻Zidna šipka za zgibove Prodajem novu zidnu šipku za zgibove. Kljucne reci: kucno vratilo , vratila , razboj za propadanje , sipka za ragasto , sipke za stokove vrata, zidna vratila , zidna sprava , sprave za trbušnjake , zgibove. VRATILO #1 SL8725 Thema sport šipka (vratilo) za zgibov.


Visina šipke za zgibove je 2,2 metra, razmak ručki za propadanje i sklekove je.

Šipka za zgibove zidna
Univerzalna zidna mobilna sprava za treniranje - SPRAVA ZA PROPADANjE, ZGIBOVE I TRBUŠNjAKE koja nema ograničenja za opterećenje i praktično ne. Dostupnost, plaćanje i dostava. KLARFIT STROPNA ŠIPKA ZA ZGIBOVE VRATILO 350Kg Klarfit KS1W je klasična šipka za zgibove idealna za brzi kućni trening! Opis proizvoda: Sprava čvrste konstrukcije i velike nosivosti, možete izvoditi sve vrste zgibova - osnovnih vježbi za sve leđne mišiće i bicepse. Demontažna šipka za hodnik prečnika 34 mm, debljina zida cevi 3mm. Na zidnim nosačima ugrađeni osigurači zato što osoba koja je naručila, radi zgibove sa.


Dali netko ima montiranu stropnu sipku za zgibove. Vratilo za hodnik sa ili bez alke za decju ljuljasku. Dimenzije, 42x32x42cm, dužina šipke 115 cm.

Šipka za zgibove zidna
Zidno vratilo za široke i uske zgibove i istezanja. Imamo 20 oglasa za Šipka Za Zgibove u kategoriji Za prodaju. Capriolo vratilo za zgibove, sklekove i trbušnjake bez šrafa prenosivo. Pretraživač nekretnina, automobila, telefona, kućnih uređaja i. Profi šipka za zgibove, zidna 0.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.