subota, 22. travnja 2017.

Svjetlo na kraju tunela knjiga

Svjetlo na kraju tunela knjiga Promocija naše nove knjige "Svjetlo na kraju tunela" 5. U prekrasno uređenoj sinagogi povodom žetvene zahvale. Nova knjiga: "Svjetlo na kraju tunela".

Svjetlo na kraju tunela knjiga
Prema nedavnim istraživanjima Hrvatska je svrstana među zemlje s najvećom stopom depresije, što. Slava Bogu što je milostiv, dao je svog jedinorođenog Sina na križ za mene kako bih ja imao. Kao i svaki dobar triler, Tunel na kraju svjetla čitatelja će suočiti sa zločinom, sumnjom i potragom, ali i – više nego bilo koja druga knjiga u. Svjetla se gase u 22:00 i teta Emina i ja smo ostale u mraku sobe.
Svjetlo na kraju tunela knjiga
U tom crnilu sobe je izgledalo kao svjetlo na kraju tunela, a…. SOBA ZA NIKOGA Knjiga o strahu, ljubavi i vjeri Covjek i ne zna koliko moze da podnese i. I znam jednog svećenika koji je i napisao knjigu o tome.


Doživjeli su isto što i svi ostali : tunel i na kraju Isusa koji ih je vratio u život jer su. Naslovnica Knjige publicistika SVJETLO NA KRAJU TUNELA? Zlatko Jazbinšek, knjiga Svjetlo na kraju tunela? Od svjetla na kraju tunela, promicanja cijelog života pred očima do izvantjelesnih iskustava, opisi ljudi koji su došli blizu smrti ali su joj. Bezbroj reči koje čujete od SNS-a čine vam se glupo, agresivno, podanički, papagajski i uvredljivo za zdrav. Imali smo, nedavno i opet, Noć knjige i bila je to divna prilika da se po.


Neki u stanju kliničke smrti vide svjetlo na kraju tunela, anđele ili Boga, međutim dokazano je da su ta iskustva uzrokovana pojačanom. Franje Janeša "Tunel na kraju svjetla" u petak 21. Pozivamo vas na predstavljanje knjige. Vinyl bar & baru u Zagrebu, Bogovićeva. ABECEDNA AZBUKA Sabahudin Hadžialić DHIRA, Cirih, Švajcarska - 2009. Obavještavam sve čitatelje i prijatelje da je blog zatvoren. Naime, izdao sam novu knjigu uz koju je vazan i novi blog.


Merkel: Put je dug, ali ugledat ćemo svjetlo na kraju tunela.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.