utorak, 4. travnja 2017.

Tekućina za pranje stakla zimska cijena

Tekućina za pranje stakla zimska cijena Tekućina za pranje stakla (zimska) 5 L. Redovna cijena proizvoda: KN31,94 , Vaša ušteda: 15,00% Cijene sadrže PDV. II▻ZIMSKA TEKUĆINA ZA PRANJE VJETROBRANSKIH STAKLA!

Tekućina za pranje stakla zimska cijena
Opskrbite se prije puta kvalitetnom tekućinom sa pranje stakla. Provjerite atraktivne cijene autokozmetike u Auto Hrvatskoj. Motorić brisača SWF 405001 + Shell tekućina za pranje stakla. Posebno povoljna cijena zimskog paketa za bolju vidljivost, izuzetno važno u.
Tekućina za pranje stakla zimska cijena
Zimska tekućina za pranje stakla INFINITY -25 C, 3 l. Zato ne smijete dopustiti da spremnik s tekućinom za pranje stakala ostane.


Cijena nije previsoka, prilično pristupačno sredstvo za pranje. Ako u automobilu tijekom zime koristite ljetnu tekućinu za pranje stakla ili pak. ZIMSKO SREDSTVO ZA PRANJE VJETROBRANSKOG STAKLA. Efikasno sredstvo za pranje vjetrobranskog stakla u zimskim. Zimska akcija u Tokić poslovnicama otkriva posebnu ponudu. Cijene TQ i ATOM akumulatora na akciji pogledajte OVDJE. U setu dobivate TQ tekućinu za stakla, silikon sprej, odleđivač, strugač te krpu za pranje vozila.


Tekućina za pranje stakla zimska cijena
Jeste li već natočili zimsku tekućinu za vjetrobranska stakla,i koje. Ako me sjecanje dobro sluzi mislim da je cijena oko 30-ak kuna za 2. Auto Blicu bilo testiranje zimskih tekucina za pranje stakla. Parfumirana tekućina za pranje vjetrobranskog stakla u zimskim uvjetima do -25°C, ne začepljuje dizne, štiti metlice brisača i ugodno miriše. Sredstvo za pranje vjetrobranskog stakla u zimskim uvjetima -25°. Kod miješanja s vodom u omjeru 1:1 zaštita od smrzavanja do -20°C Osvježavajući miris limuna. U našoj je ponudi tekućina za pranje vjetrobranskog stakla tijekom zime.


Temperatura do koje se tekućina može koristiti iznosi.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.