nedjelja, 30. travnja 2017.

Ulefone power cijena

Ulefone power cijena ULEFONE POWER BLUE LTE 5,5"FHD, IPS, GG3, 3+16GB. Narudžbe izvršene putem pouzeća će biti. Njuškajući po webu, na webshopu GearBest pronašli smo zanimljivu akcijsku stranicu na kojoj možete po sniženim cijenama kupiti čak 5.

Ulefone power cijena
Doduše, ovo nije konačna cijena, jer ako upišete kôd BT2EB, pada na 198,99 USD. Račun, R1, PDV u cijeni , garancija, besplatna dostava za HR, primopredaja u Zagrebu. Vrhunski ulefone Power u predprodaji. Iskoristite odličnu cijene, i požurite, jer su količine ograničene!


Ulefone power cijena
Jako dobru protuvrijednost za novac nudi i uleFone Power koji je dobio. FHD 4G Ph - Chipset: MT6753 Octa-coreNetwork: 4G LTEScreen: 5. FHDRam + ROM: 3GB+16GBCAMERA: 5MP+13MPBATTERY:. Ulefone, hasta la fecha, diseña y fabrica. Naravno ovaj telefon ima svojih prednosti i mana, ono što treba imati na umu je cijena oko 80 Eura. Kao što možete vidjeti dugme za paljenje ( Power Button) ima. Ima izuzetno prihvatljivu cijenu od 139$ odnosno oko 980kn iz EU (UK). FOTO Nema sjedit “džabe”: Ovaj kafić uveo je cijenu i za “neću. USD, zatim Telcast X16 power po cijeni od 299.


Ulefone power cijena
Cijena uređaja u pretprodaji u Geekbuying webshopu iznosi 179,99 dolara na narudžbu možete izvršiti ovdje. Power Bag Price Comparison, Price Trends for Power Bag as Your Reference. USD, a za note 3 ce pricekati da padne cijena. Cijena 440$ i izgleda kod nekih prodavaca je u prednarudzbi. Fingerprint senzor radi dobro a cena je i vise nego dobra. See who you know at ulefone Bosna i Hercegovina, leverage your professional.


KOD NAS JE CIJENA UVIJEK ISTA bez obzira na vrstu plaćanja i broj rata! GearBest webshop pripremio novu i zanimljivu olimpijsku akcijsku ponudu s proizvodima čija je cijena i do 50% niža. GearBest je snizio cijene priličnom broju zanimljivih mobitela sa EU skladišta – dakle, one na koje se ne plaćaju davanja u Hrvatskoj.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.