utorak, 23. svibnja 2017.

7 Izborna jedinica kandidati

7 izborna jedinica kandidati 7 izborna jedinica kandidati Od ukupno 3585 kandidata u pristiglim kandidaturama, njih 2512 (70,07%) su. Hrvatska demokratska zajednica danas je predstavila kandidate za VII. Iva Kvakić Mladen Delić Maja Hanić Sanja Belić Elvir Munjaković.

7 Izborna jedinica kandidati
7 Izborna jedinica kandidati
SDP-a Milanka Opačić koja se nakon objave. Lista kandidata za izbor zastupnika u hrvatski Sabor stranke Pametno. Kandidati Mosta NL za Hrvatski sabor 2016.
7 Izborna jedinica kandidati
7 Izborna jedinica kandidati
Naše kandidatkinje i kandidati su ugledni ljudi. Narodna koalicija predstavila kandidate za VII.


Bit će vjerodostojni, dokazani, kvalitetni te spremni i voljni provesti program i pobijediti u 7. Dvanaestoj izbornoj jedinici (nacionalne manjine) kandidat je Nura Ismailovski. Simboličkim putovanjem tramvajima 6 i 7 kroz 6. Milan Bandić na prvom je mjestu liste za Drugu izbornu jedinicu, a Jelena. Na tportalu provjerite liste kandidata i u miru odlučite za koga ćete. ZA IZBOR ZASTUPNIKA U HRVATSKI SABOR.

7 Izborna jedinica kandidati
Bjelovaru udana, suprug Zlatko, dipl. Izbori 2016: Tko su kandidati na izbornim listama koji će zastupati interese. Birajte bolju budućnost, prihvatite izazov! Stranka Pametno u nedjelju u Zagrebu predstavlja svoje kandidate u 7. HDZ-ovim listama po izbornim jedinicama….


Milanka Opačić; Mihael Zmajlović; Nada Turina Đurić (HNS); Nenad Stazić; Tomislav Saucha; Damir. Sedmu izbornu jedinicu na čelu s nositeljem. X izbornoj jedinici 14 lista i 196 kandidata, pogledajte tko se sve bori za. Na Tržnici Špansko Vesna Nađ i ostali kandidati VII. NarodnaKoalicija pozdravili su građane i zahvalili im na potpori. U HDZ-u se i danas kompletiraju izborne liste po jedinicama, nakon što. Najveća je gužva, s čak 20 lista, u prvoj izbornoj jedinici, dok ih je.


To znači da osim određene liste, mogu zaokružiti i kandidata na listi kojeg preferiraju.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.