ponedjeljak, 22. svibnja 2017.

Antikviteti i starine

Antikviteti i starine Antikviteti i starine Milenko (53) već 20 godina skuplja stare predmete. Tvrdi da ga je skupljanje antikviteta koštalo toliko da je za taj novac mogao kupiti dvije kuće.

Antikviteti i starine
Usluge prodaje, otkupa i komisione prodaje antikviteta i starina, besplatna procjena i stručno savjetovanje. Pogledajte i ostale antikvitete na mom profilu. Starine antikviteti stara vaga sa tasovima.
Antikviteti i starine
Ovde možete pronaći razne antikvitete: figure, posuđe, lampe. Za vas predmet pronalazimo idealnog kupca. Berza antikviteta:kupovina,prodaja,procena svih antikviteta!


Portal o starinama, kolekcionarstvu (numizmatika, filatelija, stripovi, razglednice itd.), sajmovima antikviteta, galerijama, kupnja-prodaja. Sunce je izmamilo brojne Osječane i goste ovoga prijepodneva na posjet Sajmu antikviteta u Tvrđi. Kategorija oglasa u kojoj možete oglasiti ili pronaći antikvitete, starine, ručne radove i umjetnine. Dorbrodošli na info-stranicu Gasparini arte - Flohmarkt Istrien - Antiques fair Porec - Mercatino dell usato Parenzo Istria - Prodaja antikviteta - Prodaja umjetnina. Vršimo otkup antikviteta i starina, kolekcija koje ste nasledili, sve staro što vam ne treba a sakuplja prašinu.

Antikviteti i starine
Garnitura na fotografiji nastala je u drugoj polovici 19. Jer sama riječ staro ,stari ili starina označava pojam antikvitet.


Prava definicija antikviteta bi bila SVE ONO STARIJE OD 100. Foto, Autor, Naslov, Izdavač, (mjesto i godina), Smještaj. Otkrivanje nacionalnih starina u Europi: odnos kulta antičke i srednjovjekovne kulture, rimske, grčke i drugih sredozemnih kultura. Oglasnik sa najvećom ponudom starina i antikviteta na prodaju – Index Oglasi. Antikviteti se obično nazivaju i starine. UMJETNINE, KOLEKCIONARSKI PREDMETI I STARINE (ANTIKVITETI).


Napomene: Ovo poglavlje ne obuhvaæa: a) neuporabljive poštanske ili taksene marke. Naime, s dokumentima koji potvrđuju originalnost i starost antikviteti su. Cijene starina i umjetnina se brzo mijenjaju, s tim da cijene onih. Restavriranje, odkup in prodaja starinskega pohištva. Stalno je na zalogi najmanj 500 kosov kvalitetnega originalnega starinskega pohištva.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.