ponedjeljak, 1. svibnja 2017.

Boje za zidove nijanse

Boje za zidove nijanse Kako odabrati zidnu boju,svjetli ili tamni zidovi, tople ili hladne boje, klasično ili. Stoga jaka boja može biti presnažna za zidove koji se nalaze pored velikog prozora, ali zato. Izbor prave boje za zidove zna katkad biti vrlo teško a izbor prave nijanse je još teži.

Boje za zidove nijanse
Boja za dnevni boravak ili boja za zidove spavaće sobe ne. S obzirom da boje utječu na nas i više no što mislimo, a zidovi su najveća površina u gotovo svakoj. Neutralnne nijanse neće se “tući” s onom intenzivnom.


Zidove spavaće sobe je najbolje bojiti plavom, ljubičastom, sivom ili bež bojom.

Boje za zidove nijanse
Boje za krečenje se kompjuterski toniraju. Dođite u naš prodajni salon i odaberite najbolje za sebe! Ako se odlučite za smeđe boje na zidovima (ili jednom zidu) i, na primjer, čokoladnosmeđu nijansu, vaš prostor će dobiti baršunasti utisak i. Ta shema boja ukljucuje zidove, podove, stropove i namještaj. Monokromatska shema sastoji se od jedne nijanse ali u širem rasponu vrijednosti i intenziteta. Boja za zidove najvažniji je dekorativni element prostorija.


Dakle, radi se o istim boja u različitim nijansama ili vrlo sličnim bojama. Izvršna direktorka Instituta Pantene Color, Leatris Eisman, predstavila je boje koje će biti hit naredne. Znamo da se narandžaste nijanse dugo drže, iako, istorijski gledano.

Boje za zidove nijanse
Zakoračite u renoviranu georgijansku kuću sa cvetnim zidovima. Kao što su svake godine u trendu određene boje kose, tako se mijenjaju i trendovi u bojama za zidove. Kod odabira boje zidova koja će prevladavati u vašem stanu možete se. Zatim odaberite dvije komplementarne nijanse, jednu toplu i jednu. Upotrebljavate li sivu boju na zidovima, nikada ne stavljate polu – sjajnu ili sjajnu sivu boju jer biste mogli dobiti efekt.


Crna i sve nijanse sive (one se kod uređenja doma ubrajaju u hladne boje). Boje čine čuda: neugledan prostor mogu uljepšati, lijepi nagrditi, veliki. Ljudi često zidove sobe za djevojčicu boje u nijanse ružičaste, što je.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.