ponedjeljak, 1. svibnja 2017.

Cijena duhana za motanje

Cijena duhana za motanje Kako je u Republici Hrvatskoj zabranjena internet prodaja duhana i duhanskih proizvoda molimo Vas ukoliko ste. Sauvage - njega češće pušim, cijena je narasla s 22 na 25kn, vrećica od 30g. Kao sto naslov kaze, trazim vase misljenje koji je najbolji duhan a da je lako dostupan na našem tržištu (svaki kiosk, benza..) tj da ne moram u.

Cijena duhana za motanje
II▻duhan 90,00 kn - cijena je za pola kile. Mašinice za motanje cigareta (ručne i električne). Jedini duhan za motanje ili rolanje koji se legalno proizvodi u. Hercegovini kupiti na crno po cijeni od 55 kuna za 200 grama.
Cijena duhana za motanje
Nabavna cijena kilograma rezanog duhana na crno od prodavača na “ulici” u Hrvatskoj se trenutno kreće oko 200 kuna. Iz mog nekog iskustva dosada sve što je jeftino nije Bog zna čemu. Probao sam haman sve što se ima kod nas kupiti, a realno i nije neki izbor.


Idealno za motanje zbog veće vlažnosti i finog reza duhana. BILO KAKAV duhan za motanje ali da je Bijele boje, nego cigarete u koje cete motati, steta je. Izdvojeno označeno s:cigarete, duhan za motanje. Rast trošarina i posljedični skok maloprodajnih cijena doveo je do toga da se. BIH NAKON POSKUPLJENJA Uvoze papir za motanje, a duhan švercaju. Ne vidim da se ikome više isplati kupovati duhan i motati.

Cijena duhana za motanje
Tamo je cijena duhana dosta niža u odnosu na trafike i prodavnice - rekao nam je. Najskuplje cigarete na svijetu stigle su nedavno i u Zagreb.


Sve u svemu, više se kupuju cigarete u kutijama, usprkos cijeni – kazala nam. Ivana kaže kako tu i tamo kupi duhan za motanje. Sve je više osoba koje prelaze na duvan za motanje, zato što jeste stvarno jeftinije. Nekada su, naši stari, u nedostatku duvana savijali kukuruznu svilu i razne biljke. Cena nije adekvatna zamena za nepoznavanje i ovde ne vredi ona stara.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.