petak, 19. svibnja 2017.

Gradnja kuće ispod dalekovoda

Gradnja kuće ispod dalekovoda Imam li pravo na kakvo obeštećenje u vezi tog slučaja. Blizu moje kuce nalazi se dalekovod,tocnije oko 20-30m i on je ne znam na. Mislim da je ovo glavni razlog što se zabranjuje gradnja ispod.

Gradnja kuće ispod dalekovoda
Prve kuće u tom naselju, prema nezvaničnim informacijama. Ispod dalekovoda ne smije da se gradi nikako, jer su tu uvijek mogući incidenti. Nažalost, ljudi su svesno pravili kuće tako da im.


HR ali ne bi trebalo da bude dozvoljena gradnja ispod trase dalekovoda. Je li vaša kuća izgrađena u blizini električnog dalekovoda? Iako retko, ipak postoje slučajevi da su kuće za stanovanje ili objekti za rad postavljeni direktno ispod vodova dalekovoda (sl.3). U Njemačkoj dalekovodi idu iznad kuća , radio sam na njihovoj. To znači ako se radi ispod dalekovoda sa strojevima , kreće vozilima da se. Opći uvjeti građenja za gradnju građevina unutar poslovne zone Nova Sela:.


Prostor ispod dalekovoda, u pravilu, nije namijenjen za gradnju stambenih. Ima li netko iskustva s legalizacijom kuće koja je ispod dalekovoda? Konkretan je slučaj da se nadstrešnica između kuće i ceste nalazi ispod. Ovi, kao i ostali bitni elementi za ispravnu gradnju nadzemnog voda, određeni su tehničkim. Infrastrukturni pojas« je pojas koji čini zemljište ispod željezničke pruge, zemljište. Visokonaponski dalekovodi, nazivnih napona 110, 220 i. I u neposrednoj blizini kuća u sarajevskom naselju Velešići već dugi niz godina nalazi.


U blizini i ispod dalekovoda ne smije se graditi ništa. Maksimalni koeficijent izgrađenosti (kis) građevne čestice za obiteljske kuće u. Ako u vreme kada su izdavane dozvole za gradnju kuća na tim parcelama u generalnom planu grada zaista nije bilo trase dalekovoda, onda se postavlja pitanje.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.