srijeda, 3. svibnja 2017.

Iznajmljivanje kuće čakovec

Iznajmljivanje kuće čakovec KUĆA U ČAKOVCU KOD HOTELA PARK -mogućnost i poslovno. Stan u Čakovcu od cca 70m2 - 2400kn + režije - PRILIKA. Stan: Čakovec, 115 m2 novogradnja (iznajmljivanje) ; Klima uređaj: Da.

Iznajmljivanje kuće čakovec
Gornjoj Dubravi u naselju Oporovec, u ulici Magdičin brijeg. AKOVEC - GoHome tražilica za nekretnine - oglasi na Internetu. Stanovi najam Čakovec – veliki izbor povoljnih stanova za najam na atraktivnim lokacijama u cijeloj Hrvatskoj.


Iznajmljuje se garsonjera u Čakovcu 25 m2 u prizemlju kuće, s posebnim ulazom , zaposlenim samcima ili studentima,sve namješteno Mob.

Iznajmljivanje kuće čakovec
Najam stanova Čakovec, Cakovec, Croatia. Nekretnine u Međimurju, Nekretnine u Čakovcu, Agencija za nekretnine Čakovec, Međimurje, prodaja nekretnina. NAJAM GARSONJERA I STANOVA,RAZLIČITIH POVRŠINA I. PRODAJE SE USELJIVA PRIZEMNICA U ČAKOVCU, NA MIRNOJ LOKACIJI, KOJA. Adresa: Čakovec, Tomaša Goričanca 6. Stojimo Vam na raspolaganju za sve daljnje informacije u našem uredu na jugu Čakovca. LOVAC Gradska kavana - sobe za iznajmljivanje. Kuća za odmor MEĐIMURSKI CEKER Kuća za odmor.


Ne pijem, ne pušim, živim u Međimurju u vlastitoj kući, financijski osiguran.

Iznajmljivanje kuće čakovec
Besplatni oglasi Čakovec - Nekretnine - Prodaja i iznajmljivanje nekretnina: stanovi, kuće, placevi, poslovni prostori. Najstroži centar,privatna kuća,registrovanog poslovnog prostora 100m2. Prilaz na plac je dvostruk,direktno iz glavne ulice i sa centralnog. Savršena prilika za obitelj jer je Čakovec kao centar Međimurske županije udaljen svega nekoliko minuta a Varaždin koji sve više dobiva reputaciju. Prodaje se ili iznajmljuje obiteljska kuća.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.