nedjelja, 28. svibnja 2017.

Kabel za svjećice

Kabel za svjećice Kablovi za svjećice Alfa Romeo 145 94-00. Izrada kablova za svijećice5 objava27 lip 2009Više rezultata za alfisti. Spremljeno u privremenu memorijuSlično20.

Kabel za svjećice
Pozdrav, gdje u ZG ima za kupit kabel za svjecice na metar? Obisao sam Tokica, Auto Kresu, Horvata. Kabel svjećice5 objava3 ožu 2015Zamjena Kabla svjecice5 objava20 kol 2012Kabel od svjecice ? Svjecice20 objava30 ruj 2006Više rezultata za forum. SVJEĆICE I KABLOVI ZA SVA VOZILA - Nazovite sa svoje vozilo. Niske cijene plus popust od 20% za gotovinsko plaćanje!


Demistifikacija sustava za paljenje (bobine, kablovi, svjećice). VW Polo (plin) cuka nakon promjene svjećica - problem24 lis 2014Visokonaponski kabeli za svjećice14 ožu 2014Koji su simptomi mokrih kablova? Ljudi, zna li netko u kojoj trgovini ima za kupiti kablova za svjećice na metar. Ako je iskra iz bobine na ulasku u razvodnu kapu dobra, ako motor ipak može raditi, skidati i vraćati jedan po jedan kabel do svjećice i provjeravati da li ima. Kabel paljenja Naraku narančasta 10m dužina. Da bi proveli vrlo visok napon od bobine, koji se kreče od 20 000 + volti, kabeli za svjećice moraju biti izrađeni od vrlo kvalitetnih i izdržljivih materijala. Stavim svjećicu i onu malu kapicu navrnem na nju.

Kabel za svjećice
Gurnem drugi kraj kabla tamo di treba, vozim par km on se ugasi.


Brecav Vam nudi veliku i funkcionalnu paletu kablova za svjećice koji se nose. Fiat, Lancia, Renault, Opel, Peugeot, Citroen. Post by Zugi Zna li netko gdje ima za kupiti silikonskih kablova za svjecice, ali na metre (ne u kompletu sa jackovima). Nesto me muci G3 (1.8L 75ks, 1996) jer tesko pali i kad upali prvih 15-30 sek. SENTECH - kablovi nove generacije koji su proizvedeni s ferit jezgrom koja se. Na lageru imamo sve vrste svjećica i grijača koje se traže na našem tržištu, uključujući i visokokvalitetne dugovječne svjećice koje traju i do 100. Opis: BOSCH Visokonaponski kablovi svjecica FIAT.


OPEL ASTRA F 1,8-2,0 94-98, OMEGA 2. Silikonski kabel za svjećice 7mm, 1. Skinem lulicu sviječice i vidim nakon detaljne provjere da je kabel skoro potpuno odvojen s lulice i da je kontakt vrlo neredovit :icon_no: Igore.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.