četvrtak, 11. svibnja 2017.

Masina za susenje tepiha cena

Masina za susenje tepiha cena CENTRIFUGA ZA SUSENJE TEPIHA MASINA. Za sušenje tepiha Vam više neće trebati posebne sušare,komore,isušivači,ventilatori. Zbog brzine postupka koje nudi ova mašina te visoke suhoće nakon centrifuge, osjetljivi.

Masina za susenje tepiha cena
Reči za pretragu: Četkara za pranje tepiha, Mašina za pranje podova, Mašina za pranje tepiha, Karcher. Veliki izbor polovnih i novih raznovrsnih mašina i dodatne opreme. To je stroj za ispiranje i centrifugiranje tepiha u procesu pranja. Centrifuga za pranje i sušenje tepiha.
Masina za susenje tepiha cena
Procedura ciscenja tepiha i susenje u centrifugi.


Tepih posle ove procedure ostaje suv 95. Profesionalna mašina za sušenje tepiha. Veoma visok i dokazan kvalitet kao i pristupačna cena CLEANVAC proizvoda doveo je do toga da su ove mašine. Ukoliko ste ikada unajmili nekoga da Vam očisti tepihe, a potom pomislili da taj posao. Dobra vest je ta što je oprema za čišćenje tepiha jedina zahtevna investicija. RL 1400T je jako tiha mašina koja radi brzo i efikasno. Oprema, alati i mašine za pranje i čišćenje automobila, tepiha i nameštaja, mašine za.


Masina za susenje tepiha cena
Austromat mašina za sušenje veša 6kg, 6kW. Naravno pre ovog sušenja tepih se isušuje i mašinama u toku samog pranja, hidrantnim usisivačima,a zatim u centrifugu za tepihe, tako da se on kači na. Pre bilo kakvog kontakta sa vodom svi tepisi prolaze kroz proces trešenja tepiha specijalnom mašinom za otklanjanje svih čestica. Inace,ukoliko nekoga interesuje cena je 139din. Pranje tepiha Kragujevac, Tepex besplatno preuzimanje tepiha. Registracija vozila Kragujevac, pranje vozila,tepiha, caffe.


Cena po kvadratnom metru samo 100 dinara. Pozovite nas da dođemo po vaš tepih ili dođite kod nas, gde uz pomoć najnovije mašine sa centrifugoma, pranje i sušenje tepiha se.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.