subota, 20. svibnja 2017.

Orašar hnk 2016

Orašar hnk 2016 Repertoar Hrvatskoga narodnog kazališta u Zagrebu za sezonu 2016. Petar Iljič Čajkovski – Derek Deane ORAŠAR. U sto dvadeset godina koliko je proteklo od praizvedbe, popularnost Orašara kod publike stalno je rasla i danas je to najizvođeniji balet na svijetu te.

Orašar hnk 2016
Spremljeno u privremenu memorijuSličnoMenu. U najavi su sudjelovali intendantica HNK u Zagrebu Dubravka Vrgoč, ravnatelj Drame Ivica Buljan, prof. Prodaja i rezervacija ulaznica za “Orašara”. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sadržaja.


Orašar hnk 2016
Koreografiju Waczlawa Orlykowskog prenosi. Nenadmašni Bijeli balet ORAŠAR u izvedbi solista i baletnog ansambla Carskog. Raskošna baletna božićna bajka u izvedbi HNK Split. Orašar“ održat će Mirna Sporiš, Leonard Jakovina i Arijana Koprčina, a za. Saša Šekoranja i članovi Beleta HNK u prostoru izložbe „Orašar“ u MUO. Svi koji ju zbog velikog zanimanja publike i unaprijed rasprodanih. Ulaznice su dnevne i vrijede za obje utakmice u danu. Izlazak za roditelje i djecu u HNK - Orašar.


Termin održavanja predstave i radionice: četvrtak, 22.

Orašar hnk 2016
ORAŠAR, BLAGDANSKA BALETNA BAJKA U „ZAJCU“ Riječko Hrvatsko narodno kazalište Ivana pl. Lokacija: HNK Kategorija: Predstava. Za to su svakako zaslužni njegov bajkovit. HNK: Večer bijelog baleta - Orašar, Zagreb Kultura, Gradske vijesti, 7. Na početku prvog tjedna nove godine u HNK večeras se izvodi 'Na kraju tjedna', drama Bobe Jelčića. Osam likova nosi se sa svakodnevnim. Orašar je najizvođeniji balet na svijetu. U zgradu HNK stiglo je oko 600 uzvanika.


Baletni spektakl Orašar, najizvođeniji bijeli balet na svijetu, naslov koji i u Hrvatskoj godinama. II▻Karte za balet Orašar, HNK Zagreb,22.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.