nedjelja, 28. svibnja 2017.

Pakne za auto cijena

Pakne za auto cijena PRODAJEMO ŠIROKI ASORTIMAN DISKOVA, DISK PLOČICA, PAKNI ZA KOČNICE I KOČIONIH. Akcijska cijena: 200,00 kn Već od 17,00 kn mjesečno. NOVI DJELOVI ZA AUTOMOBILE ZAPREŠIĆ.

Pakne za auto cijena
Pitaj Lagerosa ili odi u neku normalnu trgovinu ( neznam od kud jesi) a koliko vidim da si iz Zg izgleda pa pogledaj u Auto Krešo ili tak nekim. Svaki automobil ima kočnice i one spadaju u segment koji se mora. Cijena doboša za vašeg Swifta je 220kn x 2 kom i pakne 178,00 kn pozdrav.


Dakle na koliko kilometara mjenjate disk pločice, diskove, pakne doboša, kojeg. Ali trebam napomenuti da se ovaj auto se vozi samo po otvorenoj cesti-autoput. Cijena 12,57€ sa popustom (redovna cijena oko 13,80€). Na 5ticu zadnje plocice pasu i od dvice GTI, tako da me ta cijena od 50. Hoces da imas dobro auto, a da jeftino prodjes, ne ide to jedno s. Nove pločice, diskovi i pakne - Peugeot Klubpeugeot-klub. Peugeot Klub Hrvatska › Forum › Modeli › 307, 406 › OpćenitoSpremljeno u privremenu memorijuSlično20.


Otiša san do tokiča da vidim kako se kreče cijena i kaže ovako. Ja ti na 307-ici imam TRW ploćice i Brembo diskove, kupljeno Auto Kreši, oni.

Pakne za auto cijena
ATE Keramičke disk pločice su novost u auto-dijelovima, odnosno novost kad govorimo o primjeni. Kada mi je auto hladan i kada krenem voziti, pri pritisku kočnice čuje se. Napomenuo je kako su zadnje pakne na njegovom vozilu u puno. Za pristup online katalogu morate biti registrirani!


Pregledajte veliki izbor pakni za bicikle! Prodaja uz Akcijske cijene - Keindl Sport Zagreb. Novi auto, veljača 2003, 22ooo km, od ljeta su kočnice počele škripati. Neka naprave što treba, cijena nije važna, samo neka prestane škripati, pobogu! Jel postoje keramičke ili teflonski pakne, diskovi. Posjetite servis ako pri kočenju auto vuče u stranu, cvili ili osjetite li vibracije.


Cijene tih dijelova variraju od modela do modela, no kreću se od.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.