srijeda, 10. svibnja 2017.

Piaggio vespa cijena

Piaggio vespa cijena Za one koji znaju što žele i ne pristaju na kompromise po pitanju kvalitete, dizajna i performansi, Vespa s najsnažnijim agregatom od 300 kubika nudi model. Nova Vespa GTS 300 Super je Vespa s najvećom kubikažom ikad. Sto se tice cijene, kao sto sam rekao, Vespe drze cijenu,drze cijenu radi svog branda, ali zato jer u i pouzdane.

Piaggio vespa cijena
Piaggio Vespa LX 125 - osobno iskustvo. Naravno, to su Vespe, a cijene sada izgledaju ovako:. Mali oglasi: slika + cijena + detaljan opis skutera.


ABS, odlično stanje, cijena s PDV, rabljeni motor, Godište: 2006, Prijeđeni kilometri: 15500 km.

Piaggio vespa cijena
Inačer 2500kn je jako dobra cijena ako je u super stanju. Stigla je u hrvatske salone po cijeni od 9. Sportski izgled, vrhunski pogonski agregat. PIAGGIO GRUPA I (RED) ZAJEDNO U BORBI PROTIV AIDS-a. W ~ 27 KS, Motor kao nov, kromirani dodaci, prvi vlasnik. Istu ulogu danas nosi i Wi-Bike, tehnološki napredni.


No, kada je riječ o vespi, stvarnost je otišla u posve drukčijem, rekli bismo jedinom. MALOPRODAJNE CIJENE: Vespa Sprint: 35. Imam ponudu ova dva rabljena skutera i dvoumim se pa ne znam koji je bolji.

Piaggio vespa cijena
Svi se sećamo čuvenog komentatora i njegovog već legendarnog komentara „Je li to moguće. Država: Slovenija (Osrednjeslovenska). Beverly 300 Sport, koji u prepoznatljivom.


Sazrilo je vrime da i ja sebi priuštim Vespu, htio bi kupiti neku u pristojnom stanju i srediti je. APRILIA, GILERA, PIAGGIO, VESPA SKUTERI BOŽIĆNI POPUST. Ovisno o odabiru škole, uspjehu polaznika i broju odvoženih sati, cijena ispita kreće se od 2000 do 3000 kuna. Motori Auti na akumulator Vespa 12V. Izmjena sajle solo (Vespa PX) 50,00 kn 4. Model je u potpunosti nov, osvojen je na nagradnoj igri.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.