četvrtak, 18. svibnja 2017.

Posao vozača autobusa u njemačkoj forum

Posao vozača autobusa u njemačkoj forum Autobusima iz Hrvatske prema Njemačkoj, Skandinaviji i ostatku sjeverozapada Europe u posljednje vrijeme sve više putuju i vozači autobusa. Ima li vozaca kamiona ili autobusa iz Bosne u Njemackoj na forumu? All Apologies wrote: Posao je dobijen u Njemackoj, ne u Sloveniji.

Posao vozača autobusa u njemačkoj forum
Iskustva hrvatskih vozača koji su otišli u Njemačku za sada nisu loša. Baš me zanima odakle im podaci o 3000 EUR za vozače autobusa? Prosječna plaća vozača busa u Njemačkoj je manja od 2000 EUR brutto.


Vozac CE(Sleper) ili D(autobusa)28 ruj 2014Dnevnik vozača kamiona (za one koji vole "big wheels") - Stranica.

Posao vozača autobusa u njemačkoj forum
Posao: Ponuda-Potražnja - page 4 - Posao - autobusi. Kv vozac sa svim kategorijama i iskustvom u putnickom prometu trazi posao vozaca. U iduće dvije godine potrebno je 16. Autobusom u zemlje Europske unije - Kutak za vozače. Croatia bus - razno - page 32 - Croatia bus Zagreb. Kada se tomu pridodaju i troškovi života u Njemačkoj, onda posao i nije tako. A osim vozača autobusa, na njemačkom tržištu i dalje se traže.


U siječnju je za Njemačku vozio samo jedan ili dva autobusa, sada pet. Znaš da pomislim kako ćemo imati posla ove godine i iduće, da onda.

Posao vozača autobusa u njemačkoj forum
Vozača kamiona u Njemačkoj sve manje; zato jel su preuzeli ulogu. Plata vozaca 1400 euro,za taj posao u Australiji sa mnogo boljim radnim. Vozači autobusa su trenutačno u Njemačkoj deficitarna radna snaga. Zanima me kako konkurisati za ovaj posao, treba mi informacija za brata, a mozda bi i mm isao. Kako piše Glas Slavonije, zbog velikog broja odlazaka u mirovinu i nedostatka školovanja novih vozača, osim u Njemačkoj, potreba za novim.


Evo ja ti kažem moj susjed radi u Salzburgu kao vozač i ima 6000 e plaću. U hrvatskim prijevozničkim tvrtkama, u ovom slučaju u jednoj tvrtki iz Istre, vlada ozbiljan deficit vozača. Radnici na baušteli u Njemačkoj plaćeni su do 1. Igor Mumić Svi koji tražite posao u Njemačkoj trebate izbjegavati Zeitarbeit i posredničke firme. Idemo u Njemačku dijeli videozapis od Graveyard Shift. Najdeficitarniji kadar u Nemačkoj su vozači svih kopnenih prevoznih sredstava. Nemci traže vozače autobusa i kamiona, kao i mašinovođe.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.