nedjelja, 21. svibnja 2017.

Ppu grom balistika

Ppu grom balistika Ppu grom balistika PPU je rezultat savremenih tehničko-tehnoloških rešenja. Standardnim tipovima ekpanzionih zrna pridodali smo nova zrna tipa "Grom". Ima li ko balističke tablice za PPU u 30-06, a naročito za GROM zrno.

Ppu grom balistika
Ove bolje firme štampaju na kutiji, ali mi nije jasno da je PPU toliko. Slike izvadjenih (ispucanih) Zrna - Razni Kalibri15 objava8 lis 2011PPU Zrno Grom.
Ppu grom balistika
Odštampaj stranicu - Kal 8X57 JS","rh":"lorist. Djelomično monolitna zrna","rh":"lovac.


Moze li neko da prikaci tabelu za apsolutna pad zrna za 8x57 grom PPU i da objasni balistiku za ovog zrna. Prijavi drugu slikuPrijavite uvredljivu sliku. Ako ne možeš do ovih zapadnih doči, probaj PPU Grom ili neki S&B. Balistika zrna 30-06 je idealna za upucavanje na 1o0 m jer tačka. Sve ti je to prijatelju relativna stvar, "grom" kao metak je jako.

Ppu grom balistika
Sta ce mu dobra balistika kad covek puca mehanickim nisanima na 100m. Gromom sam naveo u temi PPU) Zasto su.


Za ABC zrno i za Grom sam uglavnom cuo samo pohvalne komentare. Free download video format MP4, Format. Vas nema balisticke udaje k nabojom PPU, konkretne k 9,3x62 so strelou SP o. Zajímavá je i nabízená dvoujaderná střela Grom, ale tu jsem nezkoušel. PPU PSP BT 10,7 G, U VISOKU PLECKU NIKAD , nisam trazio divljac. Ne verujem da je u pitanju značajna razlika. Bar po podatcima iz PPU, gde mislim da je uzeti isti tip zrna (FMJ BT). PPU u ostalim kalibrima za lov DS onda bi preporučio zrno GROM.


Cena na domaćem tržištu „PPU” municije je veoma popularna. Nemam iskustva sa PPU SP 9,3-62, ali imam sa 308, 30 06, 8-57, 7 mm Rem.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.